Advert

“Kazanan Çarşamba Olacak”

Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı, seçim çalışmalarını sürdürürken, “Milli Görüş belediyeciliği ile kazanan Çarşamba olacak” dedi.

SİYASET - 17-03-2024 17:08

“Kazanan Çarşamba Olacak”

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı, Donurlu, Alibeyli, Yamanlı, Kuşculu, Sığırtmaç, Yaycılar, Kürtün, Dalbahçe, Oymalı, Acıklı, Demircili Mahallelerini ziyaret ederek seçmenlerden destek istedi.

Seçim çalışmaları ile alakalı açıklama yapan Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı, “Adaylığımız açıklandıktan sonra sahaya çıktık ve seçim çalışmalarımız kapsamında mahalle ve esnaf ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Gidilmedik yer sıkılmadık el bırakmadan 31 Mart seçimleri için hemşehrilerimizden destek istiyoruz. Rahmetli Erbakan hocamız ne zaman bu ülkede hükümete gelse bu ülkede vatandaşların refahını artıracak adımlar attı. İnşallah 31 Mart seçimlerinden biz zaferle ayrılırsak Çarşamba’da da Milli Görüş belediyeciliği ile ilçemizi kalkındıracak hamleleri yapacağız. Tarımdan, sanayiye rahmetli Erbakan hocamızın yolunda gerekli çalışmaları ekibimizle gerçekleştirerek Çarşamba ilçesinde hemşehrilerimizin refahını artıracak ve ekonomik olarak zor günler geçiren hemşehrilerimizin inşallah yüzünü güldüreceğiz. Kazanan biz değil Allah’ın izniyle Çarşamba olacak” diye konuştu.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

18-04-2024 - SİYASET

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

18-04-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet