Advert

Köz'den Çarşamba'ya Yeni Bir Başlangıç Sözü

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz, halkla iç içe bir seçim kampanyası yürütüyor. Köz, yerel sorunlara çözüm ve gençler için daha fazla istihdam vaadiyle öne çıkıyor.

SİYASET - 22-03-2024 18:18

Köz'den Çarşamba'ya Yeni Bir Başlangıç Sözü

İyi Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Köz ve ekibi, Dikbıyık Mahallesi’nde pazaryerini ziyaret ederek projelerini anlatarak vatandaşların taleplerini dinledi.

Vatandaşlardan büyük ilgi gören İyi Parti'nin belediye başkan adayı, seçim kazanması durumunda Çarşamba'nın karşılaştığı problemlerin üstesinden geleceklerini sözlerine ekledi. Köz, "Allah'ın izniyle Çarşamba Belediyesi'ne başkan olursak, Çarşamba'nın problemlerini çözeceğiz. Nasıl bir belediyecilik yapılması gerektiğini göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Mahalle toplantılarında Çarşamba'nın insanlarıyla buluşan Köz, topluluk önünde yaptığı konuşmalarda Çarşamba'nın ve Çarşamba halkının hizmete ihtiyacı olduğunu vurguladı. Köz, "Gençlerimiz iş bulmak için başka yerlere gitmek zorunda kalıyor. Çarşamba'nın göç alacak potansiyele sahip olduğuna inanıyoruz" dedi.

Köz, belediyeciliğin siyasi partilerin arka bahçesi olmadığını, halka hizmet etmek olduğunu belirtti. "Belediyecilik, halkımızın derdiyle dertlenmek, gönüller kazanmaktır. Biz halkımıza hizmetkar olmak için yola çıktık" şeklinde konuştu.

Seçim vaatlerinde, rant ve sermaye odaklı çalışmalar yerine insan odaklı, nitelikli hizmetler sunma sözü veren Köz, bu doğrultuda tüm çabalarını ve ekip çalışmasını vatandaşların hizmetine sunma konusunda kararlı olduklarını söyledi.

Haber Merkezi

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

18-04-2024 - SİYASET

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

18-04-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet