O İlkokula Ödül

Çarşamba Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, atık pil toplama kampanyasına verdiği destekle ödül almaya hak kazandı.

EĞİTİM - 17-10-2023 18:13

O İlkokula Ödül

Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen atık pil toplama kampanyasında ilçede en çok atık pil toplayan ikinci okul olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ödülünü aldı.

Atık pil toplama kampanyasında ‘Temiz Çarşamba Temiz Gelecek’ projesi kapsamında okullararası düzenlenen yarışmada ikinci olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan adına Temizlik İşleri Müdürü Murat Yılmaz’ın elinden ödülünü aldı.

Bugünün çocuklarına daha temiz ve daha yaşanabilir bir gelecek bırakmak için uygulanan projelere her zaman destek olacaklarını dile getiren Çarşamba Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Ali İşyapan, projelere olan desteklerinin her zaman artarak devam edeceğini dile getirdi.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
HUKUK FAKÜLTESİ’NDE MEZUNİYET TÖRENİ

HUKUK FAKÜLTESİ’NDE MEZUNİYET TÖRENİ

09-06-2026 - EĞİTİM

PETEK GENÇ 123 BİN 670 ÖĞRENCİYE HİZMET VERDİ

PETEK GENÇ 123 BİN 670 ÖĞRENCİYE HİZMET VERDİ

07-06-2026 - EĞİTİM

Samsun Son Dakika Samsun Haber Mobil Sohbet