Advert

“Pazaryerinin Etrafını Kapatacağız”

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı, seçim çalışmaları esnasında Doğuyaka Pazaryeri’ni ziyaret ederken, “Seçildiğimizde pazarcı esnafımız ve vatandaşımız için pazaryerinin etrafını kapatacağız” dedi.

SİYASET - 21-03-2024 17:58

“Pazaryerinin Etrafını Kapatacağız”

31 Mart yerel seçimlerine 10 günlük süre kala başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürürken, Doğuyaka Pazaryeri’ni meclis üyesi adayları ile birlikte ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı, “31 Mart yerel seçimlerine 10 günlük bir süre kaldı. Saadet Partisi olarak meclis üyesi adaylarımız ile birlikte adaylığımız açıklandıktan sonra sahaya inerek mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak gezerek tüm vatandaşlarımıza ulaşarak Çarşamba için düşüncelerimizi anlatıyoruz. Bugün de Doğuyaka Pazaryerimizi gezerek pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımız ile sohbet ettik. 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrıldığımızda projelerimizden biri de pazaryerinin etrafını kapatmak olacak.

Çünkü sonbahar ve kış aylarında havanın soğuk olması sebebiyle pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımız soğuk içerisinde alışveriş yapmak zorunda kalıyor. Belli girişlerle birlikte pazaryerinin etrafını kapatarak esnafımızın ve vatandaşımızın soğukta kalmasının önüne geçmeyi planlıyoruz. Vatandaşlarımıza bu projemizden bahsettik ve herkes de yapılması gerekenin bu olduğunu dile getirerek olumlu görüş belirttiler” şeklinde konuştu.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

18-04-2024 - SİYASET

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

18-04-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet