Advert

Saadet Partisi Aralık Ayı İl Divan Toplantısı Yapıldı

Saadet Partisi Samsun İl Divan toplantısı dün Atakum Belediyesi Düğün Salonu'nda yapıldı.

SİYASET - 02-01-2023 17:00

Saadet Partisi Aralık Ayı İl Divan Toplantısı Yapıldı

Toplantıya Genel Merkez Parti Sözcüsü Birol Aydın'da katıldı.

Toplantıya il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları mensupları katıldı.

Çarşamba ilçesindende İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı ve yönetimi ile kadın ve gençlik kolları mensuplarından oluşan bir heyet iştirak ederken İlçe Başkanı Sapancı Aralık ayı faaliyetlerini sundu.

Aralık ayı teşkilat çalışma faaliyetlerinin müzakere edilerek, Ocak ayı ve müteakip ayların çalışma programları yapıldı.

İl divan toplantısına başkanlık eden Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, açılış konuşmasını teşkilatların çalışma esasları  aktararak, kürsüyü Genel Merkez Parti Sözcüsü Birol Aydın'a bıraktı.

Ordu'daki teşkilat çalışmalarından Samsun'a geldiğini belirten Birol Aydın, "Saadet Partisi olarak seçimlere hazırlanmak için yurt genelinde genel merkez GİK.Üyeleri, bölge sorumluları, kadın kolları ve gençlik kolları olarak sahaya indik. Yılın her günü zaten sahada ve teşkilat çalışmalarımızı yapıyoruz şimdi biraz daha tempoyu artırarak bu çalışmalarımıza ciddiyet ve gayretle devam edeceğiz. Biz 20 yıldır uyardığımız fakat iktidarın dikkate almadığı iç ve dış politikaların çoğunda bizim uyardığımız noktaya geldiler. Geldiler ama tahribatları içeride ve dışarıda ekonomik olarakta, manevi ve ahlaki olarak ta çok büyük oldu. Ama gidiyorlar. Gidecekler. Altı'lı masanın ciddiyetle ülke meselelerinin üstesinden nasıl gelinileceğinin çalışmalarını ayrı ayrı komisyonlarda yapmaktadırlar. Hastalık belli, teşhis belli, reçete hazır Allahın izniyle bunu milletimize anlatarak her geçen gün Millet İttifakına teveccüh artarak devam ediyor. Bu saatten sonra iktidar, Cumhur ittifakı olağan üstü bir şey olmazsa, ağzıyla kuş ta tutsa kaybediyor. 13 ncü Cumhurbaşkanı Millet İttifakının adayı olacak ve 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacaktır. Buradan hareketle aday kim olacak? O mu olacak, bu mu olacak? Çalışmalar devam ediyor, adayımız şu partinin, bu partinin adayı değil altı parti genel başkanıyla ülkeler de uyumlu, istişarede önem veren, Saadet Partisi genel başkanına kulak kabartan biri olacaktır, olmalıdır. Adayımız açıklandıktan sonrada biz Milli Görüş mensupları genel başkanımız Temel Karamollaoğlu beyin ardında dimdik duracağız. Geçmişte bu ülke ne zaman darda, zorda kaldıysa koalisyon ortaklarıyla hükümet ortağı olan Milli Görüş kadroları hükümetlerle  bu ülkeye çok hayırlı işler yaptık, tarih tekrar tekerrür ediyor ve biz yine bir koalisyon da ortaklıkla iktidarda, Erbakan hocamızın dediği gibi, Tekeden süt çıkartacağız Allah'ın izniyle. İnanıyoruz ve başaracağız" şeklinde konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

18-04-2024 - SİYASET

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

18-04-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet