Advert

Saadet Partisi Aylık Divan Toplantısını Gerçekleştirdi

Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı tarafından Kasım ayı divan toplantısı gerçekleştirildi.

SİYASET - 28-11-2022 17:42

Saadet Partisi Aylık Divan Toplantısını Gerçekleştirdi
Advert

Teşkilatların aylık faaliyetlerinin değerlendirilip, Aralık ayı planlamasının yapıldığı il divan toplantısına başkanlık yapan Salih Şen, "Seçimlere az bir zaman kala çalışmalarımızı Milli Görüş prensiplerine göre planlı, disiplinli, ciddi şekilde her zamankinden daha çok dikkatle yoğunlaştırmalıyız. Partimize her geçen gün teveccühler artıyor. Milletimiz bunaldı Saadet Partisi kadrolarını başında görmek istiyor. Bunu biz yolda, sokakta, çarşıda bize olan yaklaşım ve söylemlerden anlıyoruz. Siz zamanlarda il başkanlığımıza farklı zihniyet ve düşüncelerden, hatta yerel basınımız da da yer buldu Alman konsolosluğu ziyaretimize geldi.

Saadet Partisi'nin siyasetini, yönetimlerde olduğu zaman problemlere çözüm önerilerimizi, kadrolarımızı görmek bilmek istiyorlar. Gözler ve akıllar siz teşkilat mensuplarımızda, genel başkanımız da, genel merkezimizde. Tarihi bir seçime hazırlanıyoruz, eksikliklerimizi çok hızlıca tamamlamalıyız. Geçmişte genelde olsun yerelde olsun Milli Görüş kadrolarının başarılarını milletimiz biliyor ve işimizde kolay. İktidarın her içeride ve dışarıda ki ikircikli, zikzaklı siyaseti, toplumu ayrıştırıcı metodu milletimizi yordu. Şahsiyetli iç ve dış politika için Saadet Partisi tekrar iş başında olmalı. Arazi bizim çalışmalarımıza çok müsait. Gayret sizlerden, zafer Allah'tan" şeklinde konuştu.

Toplantıya bir heyet ile katılan Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı da toplantıda Kasım ayı içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmalar ile alakalı olarak raporunu sundu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
“Samsun Kararını Verdi, Cumhur İttifakı Diyor”

“Samsun Kararını Verdi, Cumhur İttifakı Diyor”

28-03-2024 - SİYASET

“31 Mart’ta Biz Kazanacağız”

“31 Mart’ta Biz Kazanacağız”

28-03-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet