Advert

Saadet Partisi’nden Muhtarlara Ziyaret

Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası muhtarlara ziyarette bulunuldu.

SİYASET - 13-04-2024 16:12

Saadet Partisi’nden Muhtarlara Ziyaret

Ziyaretlerle alakalı açıklama yapan Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İbrahim Seven, “2024 Mahalli İdareler Seçimleri tamamlandı. Milli Görüş geleneğinin temsilcisi Saadet Partisi Çarşamba İlçemizde aldığı oylarla ülke ortalamamızın mevcudiyetini korumuştur. Yeterli mi? Elbette değildir. Bizim çalışmalarımızda ana prensip, hakkı üstün tutmak, adaletle hükmetmek,  hakkın rızasına uygun çalışmalar yaparak her bir teşkilat mensubumuz kendisi için değil de kardeşi için çalışmayı prensip edinmiştir. Biz bu eksende çalışmalarımızı yaptık, gittiğimiz her yerde halkımızdan teveccüh, samimi yaklaşım gördük. Tabii bunları sandıkta oy olarak alamadık. Bu da 2000’in başından bu yana, Erbakan hocamız da genel başkanımız iken aynı çalışmalar neticesinde aldığımız oy yine %2 ile 3,4 arasını geçmemiştir. Buna rağmen biz hiçbir zaman “bize zaten bu millet oy vermiyor, bu millet için neden çalışacağız, çalışıyoruz çalışıyoruz olmuyor” vb. gibi düşünerek hareket etmeyip, 1960’dan bu yana hangi gerekçelerle mücadelemizi yürütmüş isek aynı şekilde bugüne kadar devam etmişizdir. Bugün de aynı inanış, aynı azim ve aynı şuurla önümüze bakarak dünyanın içerisine sürüklendiği buhran, ekonomik darboğaz, manevi çöküntülerle alakalı ikazlarımızı ve uyarılarımızı, insanımızın anlayabileceği şekli ile tebliğ etmeye, anlatmaya aktarmaya devam edeceğiz Allah’ın izniyle. İlçemizde teşkilat yapımızı daha da güçlendirerek, bütün kademeleri harekete geçirerek, eksikliklerimizi tamamlayıp, halkımızın gönlünde olmayı oya nasıl çeviririzin araştırmalarını yaparak sonbahara doğru gerçekleşecek olan büyük kongremize hazırlanacağız.

Buradan hareketle bunun ilk adımı olarak bugün Bismillah dedik ve bir heyet ile yeni seçilen Sungurlu Mahallemizin muhtarı Sayın Sabri Uzun Bey’e ve güven tazeleyerek tekrar seçilen Yeşilırmak Mahallesi muhtarımız Sayın Hüsnü Kuşak Bey’e hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdik, kendilerine başarılar diledik. Bu ziyaretlerimizi hızlandırarak devam ettireceğiz, önümüzdeki süreçte belediye başkanlığımıza seçilen Hüseyin Dündar Bey’e de bir ziyaret planlamaktayız. Çalışma esaslarımıza bir pergelin bir ayağı gibi Milli Görüş prensiplerinde sabit, pergelin diğer ayağı gibi 360 derece ayırt etmeksizin herkese ulaşacak şekilde İlçemiz Çarşamba için, İlimiz ve ülkemiz için devam edeceğiz. Bu vesileyle yeni dönem seçilen Belediye Başkanımız başta olmak üzere, Belediye Meclis üyelerimize, Muhtarlarımıza başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

18-04-2024 - SİYASET

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

18-04-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet