SAMSUN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ FEYZULLAH DERECİ, BOCCİA TAKIMINI ZİYARET ETTİ

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, 8-13 Ağustos 2024 tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenecek olan Boccia Türkiye Şampiyonası’na hazırlanan Atakum Belediyespor boccia takımı ziyaret etti.

SAMSUN HABER - 26-07-2024 10:27

SAMSUN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ FEYZULLAH DERECİ, BOCCİA TAKIMINI ZİYARET ETTİ

İL MÜDÜRÜ SPORCULARLA SOHBET ETİ

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, 8-13 Ağustos 2024 tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenecek olan Boccia Türkiye Şampiyonası’na hazırlanan Atakum Belediyespor boccia takımı ziyaret etti. Atakum Engelsiz Yaşam ve Kültür Merkezi'nde yapılan antrenmanı ziyaret eden İl Müdürü Feyzullah Dereci, sporcularla sohbet ederek şampiyonada başarılar diledi. İl Müdürü Feyzullah Dereci, engelli boccia sporcularıyla maç yapmayı da ihmal etmedi.

HEDEFLERİ DERECELERLE DÖNMEK

Ziyaretten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Antrenör Gamze Ekinci Bostan, “Takımımız 11 sporcu, 11 asistan ekip 26 kişiden oluşuyor. Samsunda ki bütün Boccia sporcuları tek bir kulüp altında toplandı. Şehrimizi temsil etmeye, başarılarla dönmeye niyetliyiz” dedi. Ekinci, boccia sporunda ağır engeli olan sporcuların asistanlarına verdiği direktiflerle oyunda yer alabildiklerini belirtti. İl Müdürü Feyzullah Dereci, sporcuların geriye başarılarla döneceklerine inandıklarını söyledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN LİSELER ARASI İNOVASYON YARIŞMASI DÜZENLENDİ

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN LİSELER ARASI İNOVASYON YARIŞMASI DÜZENLENDİ

15-05-2026 - SAMSUN HABER

İKİ PROJENİN İSMİ BÜYÜKŞEHİR’İN MECLİS GÜNDEMİNDE!

İKİ PROJENİN İSMİ BÜYÜKŞEHİR’İN MECLİS GÜNDEMİNDE!

11-05-2026 - SAMSUN HABER

Samsun Son Dakika Samsun Haber Mobil Sohbet