Advert

Samsunspor Süper Lig Yolunda

Samsunspor etkili bir sezon geçirerek yenilmezlik serisini son haftalara taşıma yolunda , emin adımlar ile ilerliyor. Şampiyonluk için Samsunspor haberleri süper lige gönderme yapıyor. Samsunspor Gençlerbirliği Özet , Samsunspor Gençlerbirliği Maç Sonu açıklama

SPOR - 17-03-2023 12:35

Samsunspor Süper Lig Yolunda

Samsunspor dur durak bilmeden rakiplerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Hüseyin Eroğlu gelişiyle büyük bir çıkış yakalayan karadeniz temsilcisi süper lig yolunda daha emin kararlı adımlarla taraftarının beklediği sezon sonunu şampiyon olarak tamamlamalarının ardından , Samsun şehrinde büyük bir sevinç  yaşayacaklar.  2022-2023 sezonunun bitimine 11 maç kala , lider duruma gelerek  play-off hattındaki rakipleri ile aradaki puan farkını açmak istiyor. Kalan maçların iki tanesi ( Adanaspor ve Yeni malatya ) maçlarından otamatik olarak 6 puan alarak  , ( Göztepe , Bodrumspor , Altınordu )  deplasman maçlarında kayıp vermeden geçmek isteyen , Samsunspor heyeti evinde oynayacağı maçlarıda taraftarlarının önünde mağlup ederek avantajlı duruma geçmek istiyor. Samsun 19 mayıs stadyumunda kalan maçlarını taraftarının desteğini arkasına alarak  (  Pendik , Tuzla , Keçiörengücü ) 9 puan hedefleyen  teknik heyet lig sonunda taraftarlarına unutulmaz bir şampiyonluk armağan edecekler.

Spor toto 1. lige çok iyi adapte olan teknik heyet  yaptığı transferin ne kadar yerinde ve doğru olduğunu tüm taraftarlarına ve rakiplerine göstermiş oldu. En büyük övgüyü Hüseyin Eroğlu alarak bu kazanç tabiki  tek taraflı bakılmadığını en büyük destekçimiz olan taraftarların bu şampiyonlukda  büyük bir rol oynadığını ifadelerinde yer verdi. 18 Mart Cumartesi günü 19:00'da Gençlerbirliğine konuk olarak yenilmezlik serisini sürdürmek isteyen , Samsunspor hucüm hatlarında ki oyunculara yine büyük iş düşüyor. bunun yanı sıra ligin 16. sırasında yer alan Gençlerbirliği düşme hattından kalan haftarda kayıp vermeden uzaklaşmak istiyor. Mustafa Dalcı yönetimindeki ankara temsilcisi Gençlerbirliği  takımı , Samsunspor karşısında etkili bir futbol ortaya koyarak sonraki hafta , Keçiörengücü karşılaşmasına daha motive olmuş durumda çıkmak istiyor.

Samsunspor iç Saha Maçları: Tuzlaspor , Keçiörengücü , Pendikspor
Samsunspor dış Saha Maçları: Gençlerbirliği  , Gözteğe , Bolusspor
Samsunspor Ertelenen Maçları: Yenimalatyaspor , Adanaspor

   

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya Ziyaret

TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya Ziyaret

18-04-2024 - SPOR

Samsunlu Milli Sporcular Hırvatistan’dan 3 Madalya İle Döndü

Samsunlu Milli Sporcular Hırvatistan’dan 3 Madalya İle Döndü

16-04-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet