Advert

“Samsun’u İş Dünyasının Merkezi Haline Getireceğiz”

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Samsun Şubesi üyeleri ile bir araya geldi. SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “İş dünyamız ile bir araya geliyor; Samsun’umuzu daha ileri taşımak, iş dünyasının merkezi haline getirmek için çalışıyoruz” dedi.

SAMSUN HABER - 22-02-2024 23:04

“Samsun’u İş Dünyasının Merkezi Haline Getireceğiz”

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Asrın İş İnsanları Derneği Samsun Şube Başkanı Tuncay Bulut ve insanları ile bir araya geldi. Samsun’u iş dünyasının merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Adayı Doğan, “Samsun’umuzun gelişimi ve kalkınması, Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı olması için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Asrın İş İnsanları Derneği programında konuşan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun’umuzu, hemşehrilerimizden dinliyoruz. Samsun’da hayata geçireceğimiz tüm projelerimizde vatandaşlarımızın görüşleri, önerileri olsun istiyoruz. İş insanlarımız, kadınlarımız, gençlerimiz, sporcularımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve şehrimizin tüm dinamiklerimizle bir araya geliyor; Samsun’umuzu bir kez de onlardan dinliyoruz. Asrın İş İnsanları Derneği Samsun Şube Başkanı Tuncay Bulut ve iş insanlarımızla da bir araya gelerek şehrimizi konuştuk. Turizmden tarıma, kültür sanattan spora Samsun’umuzun çok büyük bir potansiyeli var. Bizler tüm paydaşlarımızla birlikte bu potansiyeli ortaya çıkararak şehrimizi Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı haline getirmeye kararlıyız! Heyecanımız, kararlılığımı, şehrimize dair umudumuz var. Hep birlikte Samsun için ‘daha ileri’ diyerek çalışacak; Samsun’umuzu iş dünyasının merkezi haline getireceğiz” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bilim Samsun’da 23 Nisan’a Özel Etkinlik

Bilim Samsun’da 23 Nisan’a Özel Etkinlik

24-04-2024 - SAMSUN HABER

Çocuk Meclisi 23 Nisan’a Özel Toplandı

Çocuk Meclisi 23 Nisan’a Özel Toplandı

24-04-2024 - SAMSUN HABER

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet