Advert

SBB Başkan Adayı Doğan, Büyüklerin Duasını Aldı

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla buluştu. Başkan Adayı Doğan, “Büyüklerimizin, yaşayan çınarlarımızın duasını alarak vira bismillah diyoruz” dedi.

SAMSUN HABER - 11-01-2024 18:16

SBB Başkan Adayı Doğan, Büyüklerin Duasını Aldı

Atakum Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. SBB Başkan Adayı Halit Doğan, yaşlılara çiçek hediye ederek hayır dualarını aldı.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’a ziyaretlerinde; AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse’de eşlik etti.

SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Mübarek üç ayların habercisi Regaip Kandili’mizde Atakum Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizi ziyaret ederek çınarlarımızla bir araya geldik. Sohbet edip hayır dualarını aldık, anılarına ortak olduk. Her zaman dile getiriyorum büyüklerimizin tecrübesini alarak yola koyulmak, fikirlerini dinlemek bizim için çok kıymetli. Büyüklerimiz bizleri güler yüz ve hoşsohbetleri ile karşıladılar. Hepsine şükranlarımı sunuyor, ellerinden öpüyorum. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin. Büyüklerimizden öğrenecek çok şeyimiz var, koca çınarlarımızla birlikte geçirdiğimiz her an çok değerli. Biz her zaman yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Huzurevi yetkililerimizle de bir araya gelerek bilgi aldık. Kendilerine teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle şehrimizi büyük küçük demeden tüm hemşehrilerimizle el ele vererek yöneteceğiz” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bilim Samsun’da 23 Nisan’a Özel Etkinlik

Bilim Samsun’da 23 Nisan’a Özel Etkinlik

24-04-2024 - SAMSUN HABER

Çocuk Meclisi 23 Nisan’a Özel Toplandı

Çocuk Meclisi 23 Nisan’a Özel Toplandı

24-04-2024 - SAMSUN HABER

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet