Advert

SBB Başkan Adayı Halit Doğan, OKAF’ta Öğrenci ve Sektör Bileşenleri İle Buluştu

Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF’24), TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını ziyaretçilerine açtı. AK Parti Samsun Büyükşehir Başkan Adayı Halit Doğan, OKAF’ın açılış programına katılarak sektör temsilcileri, öğrenciler, mezunlar ve protokol ile bir araya geldi. SBB Başkan Adayı Doğan “Üniversite kenti Samsunumuzda, OKAF’24 öğrenci ve mezunlarımızın sektörle temas kurması açısından oldukça önemli” dedi.

SAMSUN HABER - 10-01-2024 14:59

SBB Başkan Adayı Halit Doğan, OKAF’ta Öğrenci ve Sektör Bileşenleri İle Buluştu

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda organize edilen ve Samsun Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen OKAF’24, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde ziyaretçilerine kapılarını açtı. AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan gerçekleşen açılış programının ardından fuarda stantları ziyaret ederek öğrenci, mezun ve sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nın açılış programında AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’ın yanı sıra; Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, protokol üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

10-11 Ocak tarihlerinde “Yetenek Her Yerde” mottosuyla başlayan “Bölgesel Kariyer Fuarları” kapsamında yer alan OKAF’24; öğrenci ve mezunlar ile Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarını buluşturuyor.

SBB Başkan Adayı Doğan, “Gençlerimize istihdam alanları oluşturmakla mükellefiz”

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisimiz koordinesinde organize edilen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı öğrencilerimiz ve mezunlarımızı, sektör bileşenleri ile buluşturuyor.  Samsun Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen ve Ondokuz Mayıs Üniversitemiz ile beraber 8 üniversitenin paydaş olduğu OKAF’24; öğrencilerimizin niteliklerinin farkına varması, sektörün önde gelen isimleriyle iletişim kurması, staj programları ve iş başvurularını oluşturabilmesini sağlayacaktır. Öğrencilerimizin geleceklerini planlamaları, sektörü tanımaları için de önemli bir fırsat. Samsunumuz 2 önemli üniversitesi ve binlerce üniversite öğrencimizle üniversite ve öğrenci kenti. Öğrencilerimizin kendilerini geliştirmesi, sektörle temaslarını sağlamaları, sektörün beklentilerini öğrenip gözlemlemeleri bu fuar sayesinde gerçekleşmiş olacak. Karadeniz’in merkezi konumunda olan ve birçok potansiyele sahip olan Samsunumuz; bu potansiyelini öğrencilerimiz, nitelikli gençlerimiz sayesinde gerçekleştirecektir. Biz gençlerimize istihdam alanları oluşturmak, onlara daha da güzel imkanlar sunmakla mükellefiz. Başta Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ve ev sahibi Samsun Üniversitemiz olmak üzere tüm paydaş üniversitelerimize, fuarın hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bilim Samsun’da 23 Nisan’a Özel Etkinlik

Bilim Samsun’da 23 Nisan’a Özel Etkinlik

24-04-2024 - SAMSUN HABER

Çocuk Meclisi 23 Nisan’a Özel Toplandı

Çocuk Meclisi 23 Nisan’a Özel Toplandı

24-04-2024 - SAMSUN HABER

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet