Advert

Şen'den 8 Mart Mesajı

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

SAMSUN HABER - 08-03-2024 19:36

Şen'den 8 Mart Mesajı

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Şen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Çağlar boyunca kadınlar, toplumun temel direği ve gücü olmuşlardır. İnsanlık tarihi boyunca kadınların başlarına gelen zulümler ve acılar, onların değerini bir kez daha ön plana çıkarmıştır. İnançlarımıza göre kadınlar, cennetin anahtarı olarak tarif edilmiştir; çünkü onlar sevgi, merhamet ve sabır ile dolu özel varlıklardır.

Kadınların gücü, özverisi ve sabrı, toplumun temel taşlarından biridir. Kadınlarımız, hayatlarımıza anlam katan, ruhlarımızı besleyen ve gönüllerimizi ısıtan sultanlarımızdır. Onlar, hayatımızın her alanında bize destek olur, rehberlik eder ve sevgileriyle hayatımıza renk katarlar.

Kadınlar, sadık eşlerimiz, sevgili annelerimiz, değerli kız kardeşlerimiz ve sadık dostlarımızdır. Onların varlığı, yaşamımıza anlam katar ve bizlere sonsuz sevgi ve destek sunar. Kadınlarımız, hayatımızın en kıymetli hazineleridir ve onlara karşı olan sevgi ve saygımızı her zaman en üst düzeyde tutmalıyız.

Kadınlarımızın değerini ve kıymetini her zaman hatırlamalı ve onlara layık oldukları sevgi, saygı ve değeri göstermeliyiz. Onların hayatımızdaki önemini bilmeli ve her fırsatta minnettarlığımızı ifade etmeliyiz. Kadınlarımız, ruhumuzun psikiyatristleri, kalbimizin sultanları ve hayatımızın anlamıdır.

Kadınlar: Hayatımızın Güzelliği ve Anlamıdır. O yüzden sadece 8 Mart da değil senenin her günü kadınlarımızı hatırlayıp değer vermeliyiz."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bilim Samsun’da 23 Nisan’a Özel Etkinlik

Bilim Samsun’da 23 Nisan’a Özel Etkinlik

24-04-2024 - SAMSUN HABER

Çocuk Meclisi 23 Nisan’a Özel Toplandı

Çocuk Meclisi 23 Nisan’a Özel Toplandı

24-04-2024 - SAMSUN HABER

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet