Advert

“Sonuna Kadar Hedefimizin Peşindeyiz”

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremlerin ardından liglerde maçlar ertelenirken, Çarşambaspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, ligin sonuna kadar şampiyonluk hedefini kovalayacaklarını dile getirdi.

SPOR - 21-02-2023 15:54

“Sonuna Kadar Hedefimizin Peşindeyiz”
Advert

Bölgesel Amatör Lig’de maçların oynanacağı tarihin henüz açıklanmadığını dile getiren Çarşambaspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, “Öncelikle Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yaşanan bu afet tüm ülkemizi yasa boğdu. Afet nedeniyle liglerde maçlar ertelendi. Bize maçların oynanacağı tarih ile alakalı olarak henüz bir bilgilendirme gelmedi, ancak profesyonel ligler 5 Mart tarihinde başlayacak ve bizlerde amatör liglerde de maçların bu tarihlerde başlayacağını düşünüyoruz ve hazırlıklarımızı tesislerimizde sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLUK HEDEFİMİZDEN KOPMADIK

Ligin sonuna kadar şampiyonluk hedefini kovalayacaklarını dile getiren Seçkin sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Önümüzde Suluova maçımız var ve deplasmandan 3 puanla dönmek için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ligde 11 maçımız kaldı ve biz maç maç bakarak ligin sonuna kadar şampiyonluk hedefimizin peşinde olacağız. Bundan sonraki her maç bizim için final niteliğinde ve tüm maçlarımızı tek tek kazanmak istiyoruz. Takımımızda şu anda İskenderunlu olan Nureddin özel izinle memleketine gitti. Bunun yanı sıra İlyas ve Emre’nin de sakatlıkları bulunuyor. İnşallah oynayacağımız ilk maça kadar tüm eksiklerimiz aramıza dönecek ve Suluova Sebatspor maçında tam kadro ile sahada olacağız.”

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhuriyet Mahallesi’nde Spor Etkinlikleri

Cumhuriyet Mahallesi’nde Spor Etkinlikleri

27-03-2024 - SPOR

Çarşambasporlu Taraftarlar İftarda Buluştu

Çarşambasporlu Taraftarlar İftarda Buluştu

26-03-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet