Advert

“Tapu Problemlerini Çözeceğiz”

31 Mart yerel seçimleri için Avut Mahallesi’nde miting yapan Yeniden Refah Partisi Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Alim Çakır, “Avut’ta tapu problemleri var biliyorum. İnşallah 1 Nisan’dan sonra bu problemleri çözmek için sizlerle otobüslerle Ankara’ya giderek o kapılarda yatacağız, ama bu problemleri çözeceğiz” dedi.

SİYASET - 11-03-2024 13:57

“Tapu Problemlerini Çözeceğiz”

Avut Mahallesi’nde miting gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Alim Çakır, “Biliyorsunuz ki ben 4.5 yıl Salıpazarı Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüm. Başkan seçtiğiniz takdirde sizlerle birlikte yol yürüyeceğiz. Avut’un dertleriyle dertleneceğiniz, Avut’a yapılması gereken her yatırımı yapacağız. Avut halkı bunu hak ediyor. Avut Mahallemizde her yıl düzenlenen Hıdırellez Şenlikleri’ne elimizi değil, gönlümüzü koyacağız. Şenlik alanında her sene şenliklerde çektiğiniz sıkıntıları gördüm. Onun için şenlik alanına öncelikle tribün yapacağız. Ben bu yola plan ve programı yaparak çıktım ve inşallah gereken çalışmaları ekibimizle birlikte biz yaparız” şeklinde konuştu.

Cemevi konusuna da değinen Yeniden Refah Partisi Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Çakır sözlerini şöyle sürdürdü:

“Cemevinin dernek adına yer tahsisi için gerekli girişimleri ve çalışmaları yapacağız. Yetki verirseniz sizin dertlerinizle dertlenir, problemleri gidip yerinde hep birlikte çözeriz. Benim işim belediyecilik ve sizlere en iyi şekilde hizmet edeceğime inandığım için bu yola çıktım. Avut’ta tapu problemleri var biliyorum. İnşallah 1 Nisan’dan sonra bu problemleri çözmek için sizlerle otobüslerle Ankara’ya giderek o kapılarda yatacağız, ama bu problemleri çözeceğiz. Bazı arkadaşlar; ‘iktidar olan yerde hizmet olur’ diyorlar. Oy verirseniz var, oy vermezseniz yok. Böyle bir şey olabilir mi? Biz bu memleketin insanı değil miyiz, siz kimi ayrıştırıyorsunuz? Biz aynı bayrağın altında yaşıyoruz. 31 Mart seçimlerinizde bu kardeşinize yetkiyi verin ki Salıpazarı’nı birlikte yönetelim.”

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

18-04-2024 - SİYASET

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

18-04-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet