Advert

Termespor Tesislerine Kavuştu

Termespor'da birlik beraberlik gecesinde konuşan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "İlçemizi bir bütün olarak görüyor ve her alanda yatımlarımıza devam ediyoruz. Termesporumuzu yıllardır hasretle beklediği tesislere kavuştu" dedi.

SPOR - 21-12-2023 13:49

Termespor Tesislerine Kavuştu

Terme'nin en büyük değerleri arasında yer alan Termespor için düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde ilçe protokolü ve insanları bir araya geldi.

Termespor için düzenlenen anlamlı geceye İlçe Kaymakamı Metin Maytalman, Belediye Başkanı Ali Kılıç, TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi, Termespor Başkanı Ahmet Şahin,  MHP İl Başkanı Burhan Mucur, AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş, MHP Terme İlçe Başkanı Ercan Kaya, CHP İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, Samsunspor Genel Başkanvekili Veysel Bilen, Samsunspor Genel Müdürü Soner Soykan, Termespor Yönetim Kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, iş insanları, teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

BAŞKAN KILIÇ'A TEŞEKKÜR

Termespor Başkanı Ahmet Şahin yaptığı açılış konuşmasında, Termespor'un büyük bir camia olduğuna dikkat çekerek, "Biz büyük bir aileyiz. Termespor camiası olarak böyle anlamlı bir gecede bir aradayız. Siz değerli Termesporluların desteği sayesinde büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Hepinize destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kulübümüz hak ettiği tesislere kavuştu. Böyle bir tesisi bizlere kazandıran Belediye Başkanımız Ali Kılıç'a buradan bir kez daha kulübümüz ve yönetimim adına teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

TERMESPOR'UMUZU HAK ETTİĞİ TESİSE KAVUŞTURDUK

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Termespor'un yıllardır hasretle beklediği tesisleriyle ilgili sorunu çözüme kavuşturmaktan gurur duyduklarını belirterek, "İlçemizin en büyük değerleri arasında yer alan Termesporumuzun birlik beraberlik gecesinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizin önde gelen iş insanlarıyla, STK'larımızla, kurum temsilcilerimizle beraberiz. Böyle bir desteği görmek bizleri mutlu ediyor. Termesporumuzun yıllardır hasretini çektiği tesis sorununu çözüme kavuşturduk. Abdullah Aslan Stadyumu ve Termepark Yaşam Alanını kapsayan bölgede Termesporumuz için hak ettiği değere yakışır bir tesis inşa ettik. Termesporumuzu, içinde halı saha, konuk evi, spor salonu, dinlenme alanları, idari bina ve mescit yer çok donanımlı bir tesise kavuşturduk. Termesporumuzun başarısı için elimizden geleni yapacağız. Her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

PLAKET TAKDİMİ

Yapılan konuşmaların ardından Termespor yönetimi tarafından Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Belediye Başkanı Ali Kılıç ve eski yöneticilere, işinsanlarına ve taraftar guruplarına destekleri için plaket takdim edildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

24-04-2024 - SPOR

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

24-04-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet