Advert

“Yıllardır Kaliteli Evleri Vatandaşlarla Buluşturuyoruz”

Çarşamba ilçesinde inşaat sektöründe hizmet veren Uğur Öztürk, “Uzun yıllardır kaliteli evleri vatandaşlarla buluşturuyoruz” diye konuştu.

RÖPORTAJ - 17-05-2023 13:49

“Yıllardır Kaliteli Evleri Vatandaşlarla Buluşturuyoruz”

Çarşamba’da uzun yıllardır inşaat sektöründe hizmet verdiklerini dile getiren müteahhit Uğur Öztürk, “İnşaat mühendisi Mithat Bircan ağabeyin ile birlikte Çarşamba’nın pek çok mahallesinde bina inşa ettik. Bu binaları yaparken de insanların can güvenliğini düşünerek zemin etüdü sonucunda gerekli malzemeleri kullandık ve dairelerin içinde de kaliteli ürünler kullanarak vatandaşlarımızı kaliteli evlerle buluşturduk” şeklinde konuştu.

EMLAK PİYASASI ÇOK HAREKETLİ

Çarşamba ilçesinde emlak piyasasının her zaman hareketli olduğunu dile getiren Öztürk sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Çarşamba ilçesi çok hızlı büyüyen bir ilçe ve bu büyüme de insanların daire ihtiyacına neden oluyor. İlçede tarım ve sanayi olduğu için ve kamu kurumlarına da dışarıdan tayinler olduğu için emlak piyasasında sürekli bir sirkülasyon oluyor. İnsanların emlak ihtiyacı olduğu için de yapılaşma artıyor. Bu noktada insanların almayı düşündükleri daireleri iyi araştırmalılar, sonuçta ülkemiz 6 Şubat’ta 11 ilimizin etkilendiği asrın felaketini yaşadı ve pek çok bina yıkılırken pek çok insanımız da hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. İşte bu nedenle insanların aldıkları daireleri araştırmaları gerekiyor.”

Müteahhit Uğur Öztürk 6 Şubat depreminden sonra depremzedelerin de ilçeye gelmesi ile ilçede emlak satışında artış olduğunu belirterek sözlerini sonlandırdı.

Haber: Yaşar KARAMAN

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çarşambalı Rapcinin 100’e Yakın Bestesi Var

Çarşambalı Rapcinin 100’e Yakın Bestesi Var

07-09-2022 - RÖPORTAJ

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet