Advert

“Zirve İçin Oynayacağız”

Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, yarın deplasmanda karşılaşacakları karşılaşmanın öneminin farkında olduklarını ve zirve için oynayacaklarını dile getirdi.

SPOR - 17-12-2022 14:30

“Zirve İçin Oynayacağız”
Advert

Niksar Belediyespor’un kendileri için öneminin farkında olduklarını dile getiren Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, “Yarın ligin lideri Niksar Belediyespor’a konuk olacağız. Ligin kaderini belirleyebilecek çok önemli bir maça çıkacağımızın farkındayız. Hafta başından bu yana gerek Teknik Direktörümüz Mehmet Seçkin gerekse yönetim kurulu üyelerimiz oyuncularımızla görüşerek bu maçın önemini anlatıyoruz ve oyuncularımız da bu maçın farkındalar ve motivasyonlarını oldukça yüksek görüyoruz. İnşallah bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak zirve yürüyüşümüzü sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

HAKEMLERİ HEPİMİZ GÖRDÜK

3-3 sona eren Görelespor karşılaşmasına ilişkin de konuşan Başkan Yıldırım sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Görelespor karşılaşmasında çok önemli bir 2 puan kaybettik. Karşılaşmada oyuncularımız pek çok pozisyonu değerlendiremedik. Belki o pozisyonları değerlendirebilsek karşılaşmadan farklı galip ayrılabilirdik, ancak olmadı. Bunun yanında yediğimiz üçüncü golde gerçekleşen penaltı pozisyonunda oyuncumuzun göğsüne çarpan topta maçın bayan orta hakemi elle oynama bahanesi ile bir penaltı verdi. Ardından oyuncumuz İlker’in rakip oyuncu tarafından ceza sahasında yerde bırakılmasına ise devam dedi. Maçın bayan yardımcı hakemi ise kural bile bilmeden maç yönetmeye gönderilmiş, olmayan ofsaytlarda bayrak kaldırarak maçın kaderine etki etti. Ben yıllardır futbolun içerisindeyim, ancak böyle rezil bir maç yönetimi görmedim. Umarım federasyon temsilcilerimiz bu rezilliği raporlarına yazmıştır ve bu hakemlere bir daha maç vermezler. Bu hakemler bizim canımızı yaktı, başka takımların canı yanmasın. Futbol dünyanın en sevilen sporu olması yanında aslında dostluk ve kardeşliği temsil eder. Biz bu düşüncelerle her maçımızda sahaya çıkıyoruz ve taraftarımıza da burada ayrıca teşekkür etmek istiyorum; saygı çerçevesinde tribünde yerlerini alıyorlar. Tüm futbol unsurları inşallah bizimle aynı fikri paylaştığında Türk futbolunu daha ileri seviyelere hep birlikte taşıyacağız.”

Haber: Yaşar KARAMAN

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhuriyet Mahallesi’nde Spor Etkinlikleri

Cumhuriyet Mahallesi’nde Spor Etkinlikleri

27-03-2024 - SPOR

Çarşambasporlu Taraftarlar İftarda Buluştu

Çarşambasporlu Taraftarlar İftarda Buluştu

26-03-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet