SİYASET
Giriş Tarihi : 25-12-2023 15:31

“Hazırız, Kararlıyız!”

Esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam eden AK Parti Terme Belediye Başkan Aday Adayı Mümin Osman Ertan, ilçedeki işyerlerini ziyaret etti.

“Hazırız, Kararlıyız!”

AK Parti Terme Belediye Başkan Aday Adayı Mümin Osman Ertan, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Cadde ve sokakları dolaşarak işyeri sahipleri ve esnafları ziyaret eden aday adayı Ertan, farklı sektörlerde faaliyet gösteren işyeri sahipleriyle samimi bir atmosferde buluştu.

“Terme için daha iyiyi, daha güzeli hedefliyoruz"

Ertan, esnafın görüşleri ve önerilerinin kendisi için son derece kıymetli olduğunu belirterek "Şehrimizin daha yaşanabilir bir yer olması için hep birlikte çalışacağız. Sorunları çözmek, önerileri değerlendirmek ve birlikte daha güzel bir şehir inşa etmek için buradayım. Bizim için Terme sadece bir coğrafya değil, aynı zamanda bir aile, birlikte yaşadığımız bir şehir” dedi.

Tevazu, samimiyet ve gayretin, başarı için temel taşlar olduğunu vurgulayan Ertan, "Biz bu yola çıkarken sadece bir aday değil, Terme'nin gerçek sahipleriyle birlikte geleceği planlayan bir ekip olarak yola çıktık. Bu süreçte sizlerle bir araya gelerek sorunlarınızı dinlemek, önerilerinizi almak ve birlikte çözümler üretmek istiyoruz. Yola çıktık, çünkü Terme için daha iyiyi, daha güzeli hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

“Hazırız, kararlıyız”

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Ertan, "Tevazu ile sıkılmadık el, samimiyetle çalınmadık kapı bırakmayacağız. Her biriniz bizim için önemli, her bir fikir değerlidir. Terme için birlikte omuz omuza, güç birliği içinde çalışarak, ilçemizi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz. Dün olduğu gibi, bugün de, yarın da birlikteyiz. Bu birlik ve beraberlikle Terme'yi daha güzel günler bekliyor. Hazırız, kararlıyız” diye konuştu.

Ziyaretlerin sonunda Mümin Osman Ertan, esnaflara teşekkür ederek, "Sizlerle gerçekleştirdiğim bu samimi buluşmalar, benim için çok değerli. Hep birlikte daha güçlü, daha yaşanabilir bir şehir için çalışacağımıza inanıyorum. Desteklerinizle bu yolculuğu birlikte başaracağımıza olan inancımı ifade etmek isterim" dedi.

AdminAdmin