SİYASET
Giriş Tarihi : 15-09-2023 17:18

Milletvekili Atmaca’dan Çarşamba’da Ziyaretler

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, ‘Saadet Partisi Vekil-Millet Buluşmaları’ programı kapsamında Çarşamba’da ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Atmaca’dan Çarşamba’da Ziyaretler

‘Saadet Partisi Vekil-Millet Buluşmaları’ programı kapsamında Çarşamba ilçesine ziyarette bulunan Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, beraberinde Saadet Partisi GİK Üyesi ve Samsun İl Başkanı Salih Şen, Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir ve Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Özkan’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerle alakalı olarak açıklama yapan Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, “Saadet Partisi olarak 9 vekilimizle Eylül ayı içerisinde tüm illerimizi gezeceğiz. Partimiz beni de Karadeniz Bölgesi için görevlendirdi ve bizde ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Milli Görüş partisi olarak her zaman tarıma büyük önem verdik. Karadeniz Bölgesi için fındık büyük önem taşıyor, ancak artan maliyetler karşısında verilen taban fiyatın yetersiz olduğunu görüyoruz. Gezdiğimiz il ve ilçelerde üreticinin sorunlarını dinleyerek notlar alıyoruz. Dünyada fındık üretiminin yüzde 72’sine sahip olmamıza rağmen fındık fiyatını dünyada biz belirlemiyoruz. Bu da bizlerin söz hakkına sahip olması gereken bir yerde ne kadar sessiz ve eli kolu bağlı kaldığımızı gösteriyor” şeklinde konuştu.

Muhtarların ise vatandaşın ulaştığı ilk merci olduğunu söyleyen Saadet Partisi Bursa Milletvekili Atmaca sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Muhtarlarımız ülkemizde sorunu olan mahalle halkının ulaştığı bütçesi olmayan ilk merci olma özelliğini taşıyor. Ülkemizde bu anlamda muhtarlarımıza büyük iş düşüyor ve muhtarlarımızın yaşadığı zorlukları biliyoruz. Bizlerde diğer vekil arkadaşlarımızla il il, ilçe ilçe gezerek üreticilerimizin ve muhtarlarımızın yaşadıkları sıkıntılar, vatandaşlarımızın sorunları ile alakalı olarak notlar alıyoruz ve bunları hem parti toplantılarımızda hem de mecliste dile getireceğiz.”

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin