Advert

“Seçimlere Hazırız”

Çarşamba Göl Restoran’da İyi Parti tarafından düzenlenen birlik beraberlik yemeğinde konuşma yapan İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı, teşkilat olarak 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlere hazır olduklarını söyledi.

SİYASET - 20-03-2023 16:17

“Seçimlere Hazırız”

Birlik beraberlik yemeğinde konuşma gerçekleştiren İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı, “20 aşkın süredir memleketimizin başına musallat olan bu beceriksiz yönetimden kurtulmamıza sayılı günler kaldı. 20 yıldır bu iktidar ülkemizde ağır bir fatura bırakarak gidiyor. Topraklardan bereket fışkıran bu güzel memleketimizin bütün nimetlerini yandaşlığa peşkeş çeken adaleti rafa kaldırıp eğitim sistemini tarumar eden bu iktidarın insanımıza vereceği bir gelecek artık kalmamıştır. Gençliğe umutsuzluk aşılamış, emeklerimize çaresizlik yüklemişlerdir. Kadınlarımıza özgürlüğünü unutturmuştur. Türk milleti içinde bulunduğu bu kara bulutta boğulacaktı ki çok şükür Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, İYİ Parti’mizi kurdu. Siyasette yeni ve farklı seslerin ortaya çıkmasına cesaret verdi. Yaşanan 5 yıllık mücadelenin sonunda oluşan tabloda Millet İttifakı’nın oluşmasında can suyu oldu. Değerli dava arkadaşlarım, önümüzde son yüzyılın en önemli seçimi var. Her zamankinden daha fazla çalışmalıyız. Her zamankinden daha fazla üretmeliyiz. Bu süreçte en önemli görevimiz, seçmenimizin namusu gibi emanet ettiği oylara sahip çıkmaktır. İyi Parti Çarşamba teşkilatı olarak da mahalle başkanlarımızdan, sandıklara sahip çıkacak partililerimize kadar hepimiz 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçime hazırız ve İnşallah 15 Mayıs’ta bu iktidardan kurtulacağız ve milletin ittifakı millet için hizmet etmeye başlayacak” şeklinde konuştu.

Çarşamba Göl Restoran’da düzenlenen yemeğe İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İyi Parti eski il başkanları, milletvekili aday adayları, mahalle başkanları, partililer ve STK temsilcileri katıldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

18-04-2024 - SİYASET

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

18-04-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet