Advert

Vektörle Mücadele Eğitimi

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz mevsiminde vektörler mücadele uygulamaları kapsamında sahada görev yapacak personele vektörle mücadele ve makine kullanımı eğitimi verildi.

SAMSUN HABER - 18-03-2024 15:31

Vektörle Mücadele Eğitimi

Yaz döneminin yaklaşmasıyla birlikte vektörle mücadele çalışmaları da hız kazandı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı da vektörle mücadele kapsamında eğitim çalışmalarının startını verdi. Bu kapsamda ilçelerde görev yapan 27 ilaçlama personeline vektörle mücadele ve makine kullanımı eğitimi verildi.

Eğitim çalışmasının önemini anlatan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığında görevli Çevre Mühendisi Ali Akaydın, “Vektör kontrol mücadelesinin en önemli amacı kentlerde sağlıklı bir çevrenin oluşmasını sağlamaktır. Bu nokta da ekip olarak her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlaçlama çalışmalarının yanında eğitim çalışmalarıyla da süreci güçlendiriyoruz. Farkındalık oluşturmak, ilaçlama personelinin eğitimi en önem verdiğimiz konulardan biri. Bu kapsamda ilçelerimizde görev yapan personellere vektörle mücadele ve makine kullanımı konusunda bilgilendirme yaptık” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bilim Samsun’da 23 Nisan’a Özel Etkinlik

Bilim Samsun’da 23 Nisan’a Özel Etkinlik

24-04-2024 - SAMSUN HABER

Çocuk Meclisi 23 Nisan’a Özel Toplandı

Çocuk Meclisi 23 Nisan’a Özel Toplandı

24-04-2024 - SAMSUN HABER

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet