SİYASET
Giriş Tarihi : 28-03-2024 16:59   Güncelleme : 28-03-2024 17:54

“31 Mart’ta Biz Kazanacağız”

31 Mart yerel seçimlerine 3 günlük bir süre kala açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Adayları Hüseyin Işıldak, Recep Kasdal ve İsmail Yüksel, 31 Mart seçimlerinden zaferle ayrılacaklarını dile getirdiler.

“31 Mart’ta Biz Kazanacağız”

Çarşamba halkının kendilerine büyük bir ilgi gösterdiğini dile getiren CHP Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Adayları Hüseyin Işıldak, Recep Kasdal ve İsmail Yüksel, “31 Mart yerel seçimlerine artık 3 günlük bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak mahalle mahalle, ev ev, esnaf esnaf gezerek vatandaşlarımıza ulaştık. Vatandaşlarımız ülkemizin ve ilçemizin iyi yönetilmediğinin farkında ve bizlerde Çarşamba’da hayata geçirmek istediğimiz projeleri halkımıza anlattık. Halkımız da bizleri dikkatle dinleyerek ve büyük bir ilgi göstererek mevcut yönetimin artık değişmesi gerektiğini belirterek seçimlerde artık Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek vereceklerini dile getirdiler. Biz belediye başkan adayımı ve belediye meclis üyesi adayları olarak Çarşamba’yı yönetmeye projelerimizle birlikte hazırız. Tarım ovası olan Çarşambamızı tarımsal alanda kalkındırmak için, ekonomik alanda kalkındırmak için, sosyal ve kültürel anlamda yükseltmek için artık göreve geleceğimiz günü bekliyoruz. Çünkü 31 Mart’ta biz kazanacağız ve bizimle birlikte güzel ilçemiz Çarşamba kazanacak” şeklinde konuştular.

MİTİNGE DAVET

Belediye Meclis Üyesi Adayları Işıldak, Kasdal ve Yüksel, sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

“29 Mart(Yarın) saat 13.30’da Abdullah Paşa Meydanı’nda CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Cevat Öncü ve CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayımız Sayın İlhan Yürükcü’nün katılım sağlayacağı ‘Büyük Çarşamba Mitingi’mize tüm Çarşambalı hemşehrilerimizi bekliyoruz.”

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin