SPOR
Giriş Tarihi : 10-06-2023 16:58

Abdulkadir Kaplan Çarşambaspor’da

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan Çarşambaspor, 2023/2024 sezonu için ilk transferini forvet oyuncusu Abdulkadir Kaplan’ı transfer ederek gerçekleştirdi.

Abdulkadir Kaplan Çarşambaspor’da

2023/2024 sezonunda yine hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getiren Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, “2022/2023 sezonunda yaşadığımız talihsiz puan kayıpları sonucu şampiyonluğu kaybettik ve 3. Lig’e yükselemedik. Çarşambaspor’un hedefi her zaman şampiyonluk ve bu nedenle 2023/2024 sezonu için transfer çalışmalarımıza başladık ve geçtiğimiz sezon Niksar Belediyespor’da forma giyen ve 20 maçta 16 gol atma başarısı gösteren forvet oyuncusu Abdulkadir Kaplan'ı renklerimize bağladık. Takımıza hayırlı uğurlu olsun, oyuncumuza da Çarşambaspor forması altında sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyorum” diye konuştu.

GENÇLERE VERDİĞİMİZ ÖNEM SÜRECEK

Çarşambaspor altyapısından yetişen oyunculara her zaman önem verdiklerini dile getiren Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım sözlerini şu şekilde noktaladı:

“Geçtiğimiz sezon altyapıdan yetişen oyuncularımız Mert Aktaş, Görkem Erdoğan, Furkan Çilingiroğlu, Kerimcan Akdağ ve Furkan Şahin maçlarda süre alarak Çarşambaspor’un geleceğinin temellerini attığımızı gösterdiler. A takımı takip ettiğimiz gibi altyapı hocalarımızla da sürekli irtibat halindeyiz. Amacımız ilerleyen yıllarda Çarşambalı pek çok futbolcumuzu bu takıma monte etmek ve diğer takımlarda Çarşamba’yı temsil etmelerini sağlamaktır. Altyapıdan oyuncularımıza bu sezon da süre vermeye devam edeceğiz.”

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin