İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 20-07-2023 20:30

Açık Hava Yaz Akşamları’nda Neşe Dolu Gece

Çarşamba Belediyesi ‘Açık Hava Müzik Akşamları’ ile Tarihi Çarşamba Evi’nde vatandaşlarla buluşuyor. Yaz boyunca her hafta Çarşamba ve Cuma günü saat 20.00’de aynı yerde gerçekleşecek programda çocuklar birbirinden güzel etkinliklerle eğlenirken büyükler de canlı müziğin keyfine varıyor.

Açık Hava Yaz Akşamları’nda Neşe Dolu Gece

Çarşamba Belediyesi kültür sanat programları ile vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Tarihi Çarşamba Evi’nde gerçekleşen ‘Açık Hava Yaz Akşamları’nda çocuklar; illüzyon gösterisi, kulüp dans, Karagöz ve Hacivat kukla gösterisi ile eğlenceye doyarken, büyükler de canlı müziğin keyfine varıyor. Çarşamba Belediyesi’nin Açık Hava Yaz Akşamları programı, yaz boyunca her Çarşamba ve Cuma akşamı saat 20.00’de Tarihi Çarşamba Evi’nde gerçekleşiyor.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Açık Hava Yaz Akşamları programımız ile Tarihi Çarşamba Evi’mizde hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Otantik yapısı ve geçmişin izlerini taşıyan hali ile Tarihi Çarşamba Evi’miz de ilçemizin simge noktalarından bir tanesi. Yeşilırmak’ın kenarında, temiz havada hemşehrilerimiz programımızda bir araya geliyor.

Çocuklarımız dans edip, Karagöz ve Hacivat kukla oyununu izliyor, illüzyon gösterisiyle heyecanı ve neşeyi aynı anda yaşıyorlar. Çocuk etkinliklerimizin ardından yerel sanatçılarımızın canlı müzik gösterisi ile de müzik şöleni yaşıyoruz. Yaz ayı boyunca her Çarşamba ve Cuma günü saat 20.00’de Tarihi Çarşamba Evi’nde hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bekleriz” diye konuştu.

AdminAdmin