İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 02-01-2023 13:51

AGD’den Mekke’nin Fethi Programı

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Çarşamba Temsilciliği tarafından Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde Mekke’nin Fethi programı düzenlendi.

AGD’den Mekke’nin Fethi Programı

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AGD Çarşamba Şube Başkanı Mesut Semiz, “Anadolu Gençlik Derneği öteden beri şuurlu, sorumluluklarının farkında Allah rızası için gayret gösteren bir nesil yetiştirmenin gayreti ve amacındadır. Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak bizler; iyiliğin, faydanın ve adaletin yeryüzüne vakıf olması için mücadele eden, renk ve ırk ayırmaksızın mazlumların yanında durmayı kendimize görev addediyoruz.

Kendinden olmayanı ötekileştiren ve taahhuk altına almaya çalışan her türlü düşünceye karşıyız. Hangi düşünceden olursa olsun her insanın en değerli varlık olma vasfına sahip olduğuna inanıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Mekke’nin Fethi programı ile sizlerle birlikteyiz ve katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Semiz’in konuşmasının ardından sanatçı Ufuk Akın’ın seslendirdiği ezgiler ve ilahiler ile birlikte semazen gösterisi gerçekleştirilirken, geceye konuşmacı olarak katılan gazeteci-yazar Mustafa Kurdaş, katılımcılara İslamiyet, İslami yaşam tarzı ile ilgili bilgiler verirken, Milli Görüş’ün Türkiye’de gerçekleştirdiği çalışmalar ve rahmetli Necmettin Erbakan’ın Türkiye için gerçekleştirdiği çalışmalar ve ülkenin refah düzeyini artırmak için yapılan projeler ile alakalı olarak bilgiler verdi.

Siyer-i Nebi Yarışması’nda dereceye girenlere hediyelerinin takdim edilmesi sonrası program sona erdi.

Programa Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı, Erbakan Vakfı Çarşamba İlçe Başkanı İdris Çakır ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin