İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 07-02-2023 14:06

Ahmet Yılmaz Son Anda Kurtuldu

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Ahmet Yılmaz, bir program için gittiği Hatay’da konakladığı otelde göçük altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Ahmet Yılmaz Son Anda Kurtuldu

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Hatay’da dahil olmak üzere 10 ilde etkisini gösteren 7,7 şiddetindeki deprem esnasında bir program için Hatay iline seyahat eden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Ahmet Yılmaz, konaklamak için yerleştiği Hatay Liwan Otel’de depremi yaşarken, Yılmaz yıkılan otelde göçük altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Ahmet Yılmaz, yarısı yıkılan otelden kendi imkanları ile çıktığını belirttiği sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Dün akşam uçağı ile bir program için geldiğim Hatay ilinde, tarihi bir otel olan Liwan Otel’e gece saat 3’de yerleştim. Saat sabah 4.30 sularında şiddetli bir sarsıntı ile uyandım. Tarihi otelin önü, merdivenleri ve arka tarafı tamamen yıkılmıştı. Otelin içinde ölü ve yaralılar vardı. Üzerime düşen göçüklerin arasından kendi imkanlarım ile çıkarak, binanın arka tarafından diğer yıkılan evlerin üzerinden aşağı indim. Sağlık durumum iyi, küçük sıyrıklar ile atlattım. Yüzlerce insan göçük altında kurtarılmayı bekliyor. Allah’ıma milyonlar adedince şükürler olsun. Allah milletimizin yardımcısı olsun. Allah devletimize zeval vermesin.”

Yılmaz paylaştığı bir video ise çevredekilerinde yardımıyla göçük altında kalan iki aileyi kurtardıklarını söyledi.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin