SİYASET
Giriş Tarihi : 10-04-2024 18:39

AK Parti Çarşamba’da Bayramlaşma

Ramazan Bayramı vesilesi ile AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı Binası’nda bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Çarşamba’da Bayramlaşma

Bayramlaşma programında konuşma gerçekleştiren AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkcı, “31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktık. Seçimlerde ilçemizde istediğimiz sonucu alamadık, ancak AK Parti ailesi olarak yine bir aradayız ve dimdik ayaktayız. Bundan sonra da bu dik duruşumuzu ve birlikteliğimizi inşallah sürdüreceğiz ve bir sonraki seçimlerde Çarşambamızda partimizi yine birinci parti yapacağız. Ben bu duygu ve düşüncelerle hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Sandıkcı’nın ardından söz alan Cumhur İttifakı AK Parti Eski Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür ise şunları söyledi:

“Ramazan Bayramı vesilesi ile bir araya geldik. Ancak gündemimiz tabi ki 31 Mart seçimleri ve ben seçimlerden 1 hafta önce arkadaşlarımızı topladım ve ‘seçimi biz kazandık, seçim artık bizim için bir istatistiktir’ dedim. Gerçekten seçimi bizler kazandık, çünkü birlikteliğimizi bir kez daha gösterdik, çok güzel ağabeyler, kardeşler tanıdık ve kazandık. Seçimler gelir geçer önemli olan seçimlerde kalp kırmamak ve seçim yarışını en iyi şekilde gerçekleştirmektir. Ben bu nedenle seçim süreci boyunca bizimle yol yürüyen tüm teşkilat üyelerimize bir teşekkürü borç biliyorum ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.”

Bayramlaşma programına belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AdminAdmin