SİYASET
Giriş Tarihi : 27-02-2024 22:07   Güncelleme : 27-02-2024 22:36

AK Parti Çarşamba’da Ersin Sandıkcı Dönemi

Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı olan ve sürecin ardından istifa eden İlçe Başkanı Taner Özden'in yerine Ersin Sandıkcı vekaleten atandı. AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Sandıkcı'ya mazbatasını verdi.

AK Parti Çarşamba’da Ersin Sandıkcı Dönemi

AK Parti Çarşamba İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nde devir teslim töreni yapıldı. Çarşamba Belediye Başkan aday adayı olan ve sürecin ardından istifa eden İlçe Başkanı Taner Özden'in yerine vekaleten Teşkilat Başkanı Ersin Sandıkcı atandı.

İl Başkanı Mehmet Köse, Genel Merkezle gerçekleştirdikleri istişareler sonucunda aldıkları bu kararı Çarşamba Seçim Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantıyla açıkladı. Köse, "Çarsamba'nın dağı taşı toprağı yaprağı AK Parti'dir. Buradan Halit Doğan kardeşimizi aldık ama yerine onun kadar değerli Ender Gür'ü aday olarak belirledik. Bu süreçte aday adayı olan ve sürecin ardından istifa eden İlçe Başkanı Taner Özden'in yerine genel merkezimizle yaptığımız istişareler sonucunda Ersin Sandıkcı vekaleten atandı. Kendisini kutluyorum ve bundan önce olduğu gibi partimiz için gece gündüz demeden çalışacağına canı gönülden inanıyorum. Rüzgar nerden eserse essin oraya gidenler var ama Çarşamba'nın istikameti belli. Reisimizin peşinde yolumuza, davamıza devam ediyoruz" dedi.

Haber Merkezi

AdminAdmin