İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 22-10-2022 16:55

AK Parti’de İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Çarşamba İlçe Danışma Kurulu’nun doksanıncı toplantısı Çarşamba Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

AK Parti’de İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, 2023 genel seçimlerinin startını Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başladıklarını ve mahalle mahalle, ev ev gezerek 2023 yılında gerçekleştirilecek olan seçimlerde AK Parti olarak bir kez daha zaferle ayrılacaklarını söyledi.

Çarşamba’nın her yerine hizmet götürmek için mücadele ettiklerini dile getiren Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ise şunları söyledi:

“Çarşamba Belediyesi olarak ilçemizin her yerine hizmet götürmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Hemşehrilerimiz için ilçemize yüzme havuzu yapacağız. Bunun yanı sıra Sungurlu Caddemizden başlayan altyapı çalışmaları ile ilçemizde kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hatlarımızı SASKİ Genel Müdürlüğümüzün çalışmaları ile ilerletiyoruz. Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’ndan sonra Zübeyde Hanım Meydanı ve İstasyon Caddemizde çalışmalarımız devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlamında da ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardımcı oluyoruz ve bunun dışında da pek çok kültürel faaliyeti gerçekleştiriyoruz. İnşallah 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Cumhurbaşkanı seçerek yolumuza hep birlikte devam edeceğiz.”

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın ardından söz alan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ise, katılımcılara Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 20 yıllık AK Parti iktidarı ile çağ atladığını ve 2023 seçimlerinde gerçekleştirilecekleri çalışmalar ile bir zafer daha kazanacaklarından bahsetti.

Toplantıya AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden’in yanı sıra AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, mahalle başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

AdminAdmin