SİYASET
Giriş Tarihi : 11-02-2024 20:29

AK Parti’de Teşkilat Mensupları İle Toplantı

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ve AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Göl Restoran’da teşkilat mensupları ile yemekte bir araya geldi.

AK Parti’de Teşkilat Mensupları İle Toplantı

Programda konuşma yapan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “31 Mart’ta ülke olarak yine önemli bir seçime gidiyoruz. Cumhur İttifakı olarak her zaman bu ülkenin geleceği ve faydası için çalışıyoruz. Bir dönem ilçe başkanlığından sonra Sayın Cumhurbaşkanımız 2019 yılında bizi Çarşamba Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi ve Çarşamba Belediye Başkanlığı görevini bir dönem yaptım.

Yaptığımız çalışmalar neticesinde bu kez Cumhurbaşkanımız, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı’nı uygun gördü. Şimdi vebalimiz daha da arttı. Bundan sonra 31 Mart akşamı eğer seçimi kazanırsam Samsunumuzun 17 ilçesine yatırım yapacağız. Biz her zaman ‘insanların hayır duasını alalım bize yeter’ dedik ve bunun için de çalıştık. İnşallah 31 Mart’tan sonra Samsun’da ben, Çarşamba’da da Ender başkanımız ilimiz ve ilçemiz için en iyi çalışmaları yapacağız” şeklinde konuştu.

Doğan’ın ardından söz alan AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür ise şunları söyledi:

“Biz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yolda yürüyoruz. Bizim davamız Recep Tayyip Erdoğan’ın davasıdır. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin şehrimiz için, ilimiz için, Türkiyemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Çarşamba Belediye Başkan adaylığımız açıklanalı bir hafta oldu. Bir haftadır, köy köy, mahalle mahalle, esnaf esnaf geziyoruz. Vatandaşlarımızın ellerini sıkıyor, dertlerini dinliyoruz. 31 Mart akşamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği vermek için uğraşıyoruz. Çarşamba’nın öz evladı 5 sene bu şehre hizmet etmiş, bu hizmetlerinin Samsun’un 17 ilçesine yayılması için bir görev tevdi edilmiş bizde ona en güçlü desteği verebilmek için çalışıyoruz. Seçim kazanmak ya da kaybetmekle alakalı inanın derdimiz yok. Biz ilçemize en iyi hizmeti yapabileceğimize inandığımı için çalışıyoruz. Seçimlerde de inşallah seçilerek Çarşambamıza hizmet edeceğiz.”

Toplantıya eski ilçe başkanları, belde belediye başkanları ve teşkilatta görev almış partililer katıldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin