SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 19-10-2022 15:24

Akkır Makina Büyüyor

2017 yılından bu yana Samsun’da makina imalat sektöründe hizmet veren Akkır Makina İmalat ve Pazarlama firması ön sözleşme imzaladığı Avrupa firması ile büyümeye gidiyor.

Akkır Makina Büyüyor

Sagimad Toptancılar Sitesi’nde 3 bin 500 metrekare kapalı alan ve bin 500 metrekare açık alanda toplam 5 bin metrekarelik bir alanda genel makine elemanları, otomotiv, tıbbi aletler, tarım aletleri, endüstriyel parçalar, somun ve bijon ürünleri dahil olmak üzere pek çok üründe makina imalat sektöründe hizmet veren Akkır Makina İmalat ve Pazarlama, Avrupa firması ile sözleşme imzalayarak büyümeye gidiyor.

Akkır Makina İmalat ve Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Otomotiv Mühendisi Enes Kırman, “Akkır Makina olarak seri üretimde ve fason üretimde pek çok ayrı sektöre yaklaşık 5 yıldır Samsun’da hizmet veriyoruz. CNC otomat, freze ve torna makinaları ile bugüne kadar Türkiye’de pek çok firmaya hizmet verdik.

Gün geçtikçe büyüyen pazar ile birlikte ismini şu anda veremeyeceğim Avrupa firması ile ön sözleşme imzalayarak büyümeye gidiyoruz. Gerçekleştireceğimiz ihracat ile ülke ekonomisine katma değer üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kırman, ilerleyen süreçte imalat fabrikalarını büyütmenin de hedefleri arasında olduğunu söyledi.

Haber İlan

AdminAdmin