SİYASET
Giriş Tarihi : 25-02-2024 21:52

“Algı İçin Değil Hizmet İçin Varız”

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Gökçeçakmak Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

“Algı İçin Değil Hizmet İçin Varız”

31 Mart seçim çalışmaları için gezilerini sürdüren AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Gökçeçakmak Mahallesi’ni ziyaret ederken, “Çarşamba ilçemiz AK belediyecilik ile sınıf atladı. 2019 yılında Çarşamba Belediye Başkanı seçilen Halit Doğan kardeşimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 31 Mart yerel seçimleri için Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olurken bizler de Çarşamba Belediye Başkan Adayı olduk. Ben askerliğim dışında Çarşamba’dan hiç kopmadım ve her zaman Çarşamba’da ve Çarşambalılarla oldum. Gökçeçakmak Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımız bir önceki seçimde AK Partimize ve Cumhur İttifakımıza yüzde 92’lik oy oranı ile destek verdi. İnşallah bu sefer sandıkları patlatacağız ve Samsun’da Halit Doğan, burada ben uyumlu bir şekilde Samsun ve Çarşambamıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

“ALGI İÇİN DEĞİL HİZMET İÇİN VARIZ”

Bazı çevrelerce sosyal medyada olumsuz bir algı oluşturmak istendiğine de değinen Gür sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bu çevrelerin oluşturmak istediği algıya kesinlikle kanmayın. Çarşamba hizmeti algı ile değil AK belediyecilik ile aldı. Biz Çarşambamıza en iyi şekilde hizmet ederek önce altyapıyı ve sonrasında üst yapıyı tamamlayarak hizmete devam edeceğiz. Bundan hiçbir Çarşambalı hemşehrimizin de şüphesi olmasın.”

SPOR YATIRIMLARI

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Çarşambaspor maçını izlemek için stadyuma gittikten sonra Çarşamba Spor Salonu yanında inşaatı devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatını da ziyaret ettiğini dile getirerek Çarşambalı gençlerin spor yapabilmesi için her türlü yatırımın yapıldığını ve yapılmaya da devam edeceğini belirterek sözlerini sonlandırdı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin