SPOR
Giriş Tarihi : 11-02-2024 17:07

“Altyapıya Önem Vermemiz Gerekiyor”

Çarşambaspor-Suluova Sebatspor karşılaşmasını tribünden takip eden AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, karşılaşma sonrasında açıklama yaparak altyapıda her yaş grubuna önem verilmesi gerektiğini belirtti.

“Altyapıya Önem Vermemiz Gerekiyor”

Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getiren AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “Çarşambaspor’un bir galibiyet hasreti vardı ve bugün alınan galibiyet ile bu hasret sona erdi. İnşallah bundan sonra da Çarşambasporumuz böyle güzel galibiyetler almaya devam eder. Çarşambaspor’un altyapıda her yaş grubuna önem vererek Çarşambalı çocuklarımızın bu takıma katkı vermesi gerekiyor. Özkan başkanımız da zaten altyapıya verdiği önemi yönetime geldiği günden beri gösteriyor” şeklinde konuştu.

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR GALİBİYETTİ

Gür’ün ardından açıklama yapan Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım ise şunları söyledi:

“Çarşambaspor olarak bugün önemli bir galibiyet aldık. Devre arasında aldığımız oyuncuların da takıma katkı vermesi bizim için önemliydi. Ender başkanımızın da dediği gibi altyapıya önem veriyoruz ve altyapı kategorilerinde hocalarımız oyuncularımızın deyim yerindeyse üzerine titriyor. İnşallah takımımıza altyapıdan daha çok oyuncu kazandıracağız.”

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin