SİYASET
Giriş Tarihi : 05-01-2024 22:38

“Amacım Çarşambalıya Hizmet Etmek”

AK Parti Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Uğur Ali Öztürk, “Partimizin aktif bir üyesi olarak her zaman Çarşambalı hemşehrilerimize yardımcı olmaya çalıştım. Mecliste yer alırsam daha da fazla yardımcı olmak için mücadele edeceğim” dedi.

“Amacım Çarşambalıya Hizmet Etmek”

Yıllardır siyasetin içerisinde olduğunu dile getiren Çarşambalı genç işadamı Uğurlu İnşaat-Emlak-Otomotiv sahibi Uğur Ali Öztürk, “Her zaman ihtiyaçları olan, sorunları olan hemşehrilerimizin sorunlarını çözmek için AK Partimizin aktif bir üyesi olarak mücadele ettim. İnşaat sektöründe de hemşehrilerimizi ev sahibi yapabilmek adına elimden geleni yaptım. Ben Çarşamba’nın öz evladı olarak her zaman Çarşambalının yanında oldum ve Çarşambalılar için mücadele ettim ve bu yüzden de siyasete atılmaya karar verdim. Amacım her zaman Çarşambamıza ve Çarşambalıya hizmet etmek oldu” şeklinde konuştu.

Öztürk, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması beklenen Halit Doğan ile alakalı olarak da açıklama yaparak şunları söyledi:

“Çarşamba Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan’ı siyasetten önce tanıyordum. Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için ismi geçtiği günden beri kendisini hep destekledim. Öğrendiğim kadarı ile aday tanıtım toplantısı için İstanbul’a davet edilmiş. Bir ağabey olarak gördüğüm başkanımız için inşallah hayırlısı olur. Halit ağabeyim AK Partimiz tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilirse hem kendisi için hem de Çarşamba ilçemizde kim aday gösterilirse sonuna kadar çalışacağım.”

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin