SİYASET
Giriş Tarihi : 11-02-2024 11:44

“Amacımız Çarşamba’ya Hizmet”

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürürken, “Amacımız Çarşamba’ya hizmet ederek Çarşambamızı daha ileriye taşımak” dedi.

“Amacımız Çarşamba’ya Hizmet”

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Orta Mahalle Atatürk Bulvarı, Dr. Ata Giritli Caddesi ve Kızılay Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunarak “1974 yılında Çarşamba’da dünyaya geldim ve öğrenimimi Çarşamba’da tamamladım. Samsun’da özel eğitim alanında hizmet veren bir okula sahibim. Meslek nedeniyle Çarşamba’da olamasam da her zaman Çarşamba’ya hizmet etmek için dua ediyordum.

Dualarım kabul oldu ve Cumhurbaşkanımızın görevi bize tevdi etmesi ile Çarşamba Belediye Başkan Adayı oldum. Tek amacım Çarşamba’ya hizmet ederek Çarşambamızı daha ileriye taşımak. İnşallah 31 Mart yerel seçimlerini kazanırsak da mazbatımızı alır almaz çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayacağız” diyerek esnaflardan seçimlerde destek istedi.

SAPANCI’YA ZİYARET

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Gür, ayrıca Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı’yı da ziyaret ederken, iki aday seçim çalışmalarında birbirlerine başarılar diledi.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin