İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 17-09-2022 22:49

“Amacımız Üyelerimize ve İlçemize Hizmet”

Dikbıyık Mahallesi’nde esnaf odası başkanları ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile bir araya gelen Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkan Adayı Ayhan Sonkaya, ekip olarak tek amaçlarının üyelere ve ilçeye hizmet etmek olduğunu dile getirdi.

“Amacımız Üyelerimize ve İlçemize Hizmet”

Dikbıyık Mahallesi’nde Kale Restoran’da Çarşamba’da faaliyet gösteren esnaf odalarının başkanları ve Dikbıyıklı oda üyesi esnaflarla bir araya gelen Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkan Adayı Sonkaya, “Seçim tarihimizin belirlenmesinden sonra ekibimizi oluşturduk ve odamız meslek gruplarının seçimleri için esnaf ziyaretlerimize başladık. Bu bağlamda üyelerimizi hem ziyaret ediyoruz hem de ilçe merkezine uzak olan üyelerimizle yemeklerde buluşuyoruz.

Ben ve ekibim bu yola çıkarken tek bir amacı kendimize ilke edindik; üyelerimize ve ilçemize hizmet etmek. Çıktığımız bu yolda 2 Ekim tarihinde sandıklar açılıp seçimi kazandığımız zaman Organize Sanayi Bölgesi’nin yanı sıra üyelerimiz adına projeler yapacağız. Esnaf odası başkanlarımızla da sürekli istişare içerisinde olarak Çarşamba için yapabileceklerimizi masaya yatıracağız. Biz çıktığımız bu yolda sadece üyelerimizin bana ve ekibime güvenmesini ve bizlere destek vermesini istiyoruz” diye konuştu.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin