İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 18-01-2023 20:28

Avcı, Demir’i Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Şikayet Etti

Büyük Birlik Partisi(BBP) MKYK Üyesi ve Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit ailesinin yaşadığı eve giden 650 metrelik yolun Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılmamasına rağmen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in aldığı 7.5 milyonluk araç nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

Avcı, Demir’i Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Şikayet Etti

Şehit ailesinin evine giden yolun yapılmamasını yaklaşık 2 ay önce gündeme getirdiklerini dile getiren Büyük Birlik Partisi(BBP) MKYK Üyesi ve Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, “Sayın Cumhurbaşkanımız; bundan yaklaşık iki ay önce şehidimiz Ali Altun’un ailesinin Ayvacık ilçesi Tiryakioğlu Mahallesi’nde 650 metrelik yolunu gündeme getirmiştik. Ancak ne yazıktır ki; bu ülke vatan ve bayrak için ezan için canını vermiş olan şehidimizin ailesinin yaşadığı eve giden 650 metre yolu Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından gündeme dahi alınmamıştır. Mecliste de bu konuyu İyi Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Erhan Usta, gündemine alarak Samsun Valimiz Sayın Zülkif Dağlı’ya arz etti. Buna rağmen yine şehit ailesinin yolu yapılmadı” şeklinde konuştu.

Avcı sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Sayın Cumhurbaşkanımız tüm tasarruf genelgelerine her defasında uyulmasını söylemiştir. Şehit ailemizin 650 metre yoluna asfalt ve beton dökmeyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kendi altına 7,5 milyon liralık makam aracı almıştır. Mustafa Demir'i Cumhurbaşkanımıza şikayet ediyorum. Vatanı için şehit olmuş bir ailenin yolunu neye göre, niçin yapmadınız? Para mı yoktu hava şartları mı uygun değildi? Neden hala daha yapmadığınızı Cumhurbaşkanımıza ve Samsun kamuoyuna açıklamanızı bekliyorum."

AdminAdmin