İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 01-03-2023 16:31

Avcı’dan Kınık’a Sert Eleştiri

Büyük Birlik Partisi(BBP) MKYK Üyesi ve Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Kızılay’ın deprem felaketinde çadır sattığının ortaya çıkmasının ardından Kızılay Başkanı Kerem Kınık hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Avcı’dan Kınık’a Sert Eleştiri

Büyük Birlik Partisi(BBP) MKYK Üyesi ve Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bir insan kullandığı sözün ne anlama geldiğini bilmeyecek kadar cahil olabilir ancak ilkokul yıllarından itibaren kullandığımız bir Türkçe sözlüğümüz var ve hep ona takıldığımız yerde bakma ihtiyacı duyarız. Ama Kınık denilen bu zat böyle bir ihtiyaç duymamıştır. Çünkü adı kadar emin olduğu goygoyculuğundan emindir.

Daha önce 1877 yılında Osmanlı Hilâl-i Ahmer Cemiyeti olarak kurulmuş Osmanlıdan bu yana yüz yıllık Cumhuriyet tarihimizin son sekiz yılını çıktığımızda ( goygoycu kınığın dönemi hariç) 146 yıldır Osmanlı Hilâl-i Ahmer Cemiyetine leke getirmeden bu görevi layıkıyla gönüllülük esasıyla yapmış olan insanların bugüne kadar yaşatmış oldukları Türk Kızılay’ını başına aday olduğumuzda goygoycu kınığa üst kurul delegesi olarak oy vermemekte ne kadar haklı olduğumuzu, ne kadar isabetli bir karar verdiğimizi şimdi daha iyi anlıyorum. Oy vermediğimiz için oy vermeyen Samsun Ayvacık Türk Kızılay’ını kapattığınız gibi Türkiye genelinde size ne kadar goygoycu olduğunuzu tahmin ve tespit eden eli öpülesi Türk Kızılay’ının 15 şubesini de kapattınız. 750 şubenin 617 si olağan üstü kongre seçim kararı aldıktan sonra mahkemenin lehimize vermiş olduğu kayyum ataması kararından sonra atanan kayyumları özellikle bir siyasi partinin temsilcilerini kayyum olarak ataddınız, bu kez de 315 yetmedi 617 size oy vermeyen şubenizi kapatarak 153 yandaşınızın idareci olduğu şubelerle 146 yıllık milli hasletlerimizden olan bir kurumu da bir parti derneğine çevirmekte çok mahir davrandınız. Önceki gün mensubu olduğum ve mensubu olmaktan her zaman şeref duyduğum şehit liderimizin liderliğinde kurulmuş olan Büyük Birlik Partimizin Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici Beyefendi’nin bu kadar noksanlıklarınıza beceriksizliklerinize rağmen Türk Kızılayı’nın şerefli çalışanlarını ve gönüllülerini ayrı tutarak yapmış olduğu çağrıyı Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi olarak destekliyor ve ey goygoycu Kınık zerre kadar insanlıktan nasibin varsa derhal ama derhal bu kutsal kurumumuzun başkanlığından yönetiminizle kurmuş olduğunuz iştirakçi şirketlerinizle birlikte sizi İSTİFAYA DAVET ediyorum.

Türk Kızılay’ının eli öpülesi şerefli çalışanları cefakar, fedakar gönüllülerini canı gönülden tebrik ediyor bu insanlara lekenizi bulaştırmadan derhal istifa ediniz.

TDK TAMDA İKİ GÜN ARAYLA AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMALARI YAPANA GOYGOYCU OLDUĞUNU SÖYLÜYOR KINIK EFENDİ

'Bu çadırlar yine vatandaşlarımıza gitti. Burada herhangi bir kötü niyet aramaya gerek yok. Ahbap bu çadırları talep etmese biz yine çadırı AFAD'a teslim edecektik'

"2050 çadırın AHBAP'a satıldığından haberim yoktu, öğrenince arkadaşları eleştirdim"

TDK’DA GOYGOYCUNUN ANLAMI

- Boşuboşuna ,bilgisiz olarak, gereksiz yere çok konuşan kimse

-Şakşakçı

AdminAdmin