SİYASET
Giriş Tarihi : 14-12-2023 18:57   Güncelleme : 14-12-2023 21:50

“Ayvacık’a En İyi Hizmeti Sağlamak İstiyorum”

AK Parti Ayvacık Belediye Başkan A. Adayı Vedat Yazıcı, 21 yıldır belediye personeli olduğunu ve onay merci olarak ilçenin sorunlarını çözerek ilçeye en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını dile getirdi.

“Ayvacık’a En İyi Hizmeti Sağlamak İstiyorum”

AK Parti Ayvacık Belediye Başkan A. Adayı Vedat Yazıcı, “Ayvacık Belediyesi’nde görev yaptığım süre boyunca belediyenin her biriminde mesai gözetmeksizin ilçemize hizmet için çalıştım. İlçemizin altyapısından üstyapısına nerede ne eksiği olduğunu biliyorum. İlçemizin bildiğim tüm sorunlarını çözmek için bu hizmete talip oldum. 21 yıllık belediyecilik hayatımdan sonra Ayvacıkımıza daha iyi hizmet etmek istiyorum. İlçemizin sorunlarını çözerek ilçemize ve hemşehrilerimize onay merci olarak hizmet etmek istiyorum ve bu nedenle de bu yola çıktım. Eğer partimiz beni aday gösterirse ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ayvacık Belediye Başkanı olarak seçilirsem, mazbatamı alır almaz ekibimle birlikte ilçemizin ve vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları çözmek için projelerimle çalışmaya başlayacağım ve görev aldığım 5 yıllık süre zarfında inşallah ilçemize hemşehrilerimizle birlikte ortak akılla en iyi şekilde hizmet edeceğim” şeklinde konuştu.

“AYVACIK’IN ADINI TURİZMDE DAHA ÇOK DUYURACAĞIZ”

Ayvacık’ın turizmde adından daha çok söz ettirmesi için çalışmalar gerçekleştireceklerini dile getiren AK Parti Ayvacık Belediye Başkan A. Adayı Vedat Yazıcı, “Ayvacıkımız Samsunumuzun ‘Saklı Cennet’i olarak biliniyor. İlçemize yerli ve yabancı turistlerin gelmesi adına Belediye Başkanı olduğumda ekibimle birlikte hayata geçireceğimiz projelerimizle inşallah milletvekillerimiz, bakanlarımızla gerekli görüşmeleri gerçekleştirerek ilçemize gerekli yatırımları yapacağız. Bu sayede de ilçemizin adını turizmde daha çok duyurarak ilçemizin turizm anlamında kalkınmasını sağlayacağız” diye konuştu.

İLÇEMİZ TURİZM CENNETİ

Ayvacık ilçesinin doğal güzellikleri ile bir turizm cenneti olduğunu dile getiren Yazıcı sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

“Ayvacık ilçemiz doğal güzellikleri ile gerçekten bir cennet ve bu cennetin adını gerçekten uluslararası şekilde duyurmamız gerekiyor. Bunun için de gerekli çalışmaları muhakkak yapacağız.”

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin