SİYASET
Giriş Tarihi : 29-03-2024 14:47

Bağımsız Şirketin Anketi 'Ender Gür' Diyor

Seçim yasakları gereği adını açıklayamadığımız bağımsız ve tarafsız bir şirketin, yine yasaklardan dolayı oranlarını açıklayamadığımız anketinde Cumhur İttifakı adayı Ender Gür, önde görünüyor. Ankette oy oranı yarı yarıya düşen CHP oylarının Hüseyin Dündar'a kaydığı da iddia ediliyor.

Bağımsız Şirketin Anketi 'Ender Gür' Diyor

Çarşamba ilçesi için bu zamana kadar birçok anket yapılırken, yasaklar gereği adını ve sonuçlarını açıklayamadığımız bir anket, seçimin sonucunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Bu zamana kadar yapılan anketler için 'manipüle edilm' yorumları yapılırken, bu anket ise güvenilir bir İstanbul firması tarafından gerçekleştirildi.

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ender Gür, AK Parti'den ayrılma bağımsız aday Hüseyin Dündar ve CHP Adayı İlhan Yürükcü arasındaki yarışta Ender Gür, önde çıkıyor. İlk günden bu yana sahada olan, sıcak diyalogları, vatandaşa inen tarzı, anında iş bitiren yönüyle Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, bağımsız ve tarafsız şirket tarafından yapılan ankette önde görünüyor.

Ankette özellikle CHP'nin oyunun normalden çok düşük olduğu görülürken, yüz yüze yapılan bu ankette bir önceki seçimde Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy verdiğini söyleyenlerin büyük bölümü, bu kez bağımsız aday Hüseyin Dündar'a yöneleceğini söylüyor. CHP'deki bu çatlak iyi bir seçim süreci geçiren Çarşamba Adayı İlhan Yürükcü'ye parti içi sabotaj olarak değerlendiriliyor. 

AdminAdmin