SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 08-09-2023 11:42

Bakan Ersoy, Büyükşehir’i Ziyaret Etti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bakan Ersoy, Büyükşehir’i Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret ve incelemeler için Samsun’a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Samsun-Çarşamba Havalimanı’nda Samsun Valisi Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçe belediye başkanları, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve çok sayıda bürokrat karşıladı.

Temaslarına Samsun Üniversitesi tarihi tekel binaları incelemesiyle ile başlayan Bakan Ersoy, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nin ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti. Başkan Mustafa Demir tarafından karşılanan Bakan Ersoy ilk olarak şeref defterini imzaladı, ardından hayata geçen ve yapımı devam eden projelerle ilgili bilgi aldı. Ziyaretin anısına Bakan Ersoy’a kenevir ürünler ve kuş cennetinin minyatürünün yer aldığı bir tablo hediye edildi.

Bakan Ersoy’u Samsun’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Sayın Bakanımıza şehrimizde devam eden yatırımlarla ilgili bilgi verdik. Samsun adına önemli temaslarımız oldu. Kendisine ziyaretleri için ve şehrimize olan katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

AdminAdmin