SİYASET
Giriş Tarihi : 30-01-2024 13:56

"Başka Bir Samsun Mümkün"

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığının Ocak Ayı Divan Toplantısında yaptığı konuşmada, ‘‘1994 ruhu, Saadet Partisi’nin ruhudur. Bu bakımdan bu ruhu yeniden ayağa kaldıracak olan sizlersiz’’ dedi.

Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı Ocak Ayı Divan Toplantısı, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, İl Başkan Yardımcıları, ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat mensuplarının katılımlarıyla Atakum Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

BAŞKA BİR SAMSUN MÜMKÜN

Başka bir Samsun mümkündür esasının ortaya koyulması gerektiğini belirten Kurdaş, ‘‘Samsun’da seçimin, bir sonraki Milli Görüş iktidarının seçimi olduğunu bilerek hareket etmeliyiz. Türkiye 1990’lı yılların başında rahmetli Özal döneminde iki partili sistem önümüze koyuluyordu. Sağ ve sol diye ayrılıyordu. Bu iktidarın son döneminde de yine %50+1 ile iki partili sistem bize dayatılıyor. Türkiye’yi bu kıskaçtan kurtaracak olan şey, Saadet Partisi’nin 31 Mart seçimlerinde alacağı olumlu sonuçlardır. Çünkü bizim üçüncü bir yolu mutlaka açmamız lazım. ‘‘Bir başka Samsun mümkündür’’ esasını mutlaka ortaya koymamız lazım. Efendim; Ak Partiymiş, CHP’ymiş. Hayır. Bu ikisi değil, üçünü bir yolun mümkün olduğunu, tekrar bu ülkenin Milli Görüş istikametiyle buluşması gerektiğini anlatmamız gerekiyor’’ ifadelerini kullandı.

RÜŞVET ALANDA VERENDE MELUNDUR

Rantiyeye ve şehirciliğe ihanete son verecek kadronun Saadet Partili kadrolar olduğunu söyleyen Kurdaş, ‘‘Belediyelerin kapısına ‘‘Rüşvet alanda verende melundur’’ tabelasını asacak olan tek kadro sizsiniz. Biz varsak, işte o zaman birileri şehirlerimize ihanet etme cesaretini gösteremeyecektir. Bu sebeple sizlerden istirhamımız, bu seçimlerde her meşguliyetimizden çalışmalarımıza ayıracağımız imkânları mutlaka ayırmanızdır. Rahmetli Erbakan Hocamızın ifadesiyle, ‘‘Cihat artık zamanda değil, aktif zamanda yapılır’’, boş zaman işi değildir. Bu sebeple biz bu 60 günü değerlendirirken, aktif zamanımızdan ne verebiliyorsak hakkıyla bir şeyler yapıyoruz demektir. İşte o zaman Saadet Partili belediyeler bayramını yaşayabiliriz’’ şeklinde konuştu.

SALİH ŞEN: BORÇSUZ BELEDİYELER DÖNEMİ YENİDEN BAŞLAYACAK

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, divan toplantısında yaptığı konuşmada Türkiye’nin borçsuz belediyelerle Milli Görüş döneminde tanıştığını dile getirdi. Milli Görüş belediyeciliğini iş başına getireceklerini vurgulayan Şen, ‘‘Büyükşehirler başta olmak üzere, Milli Görüş’ün aldığı tüm belediyelerde başarılı hizmetlere imza attıldı. “Halka hizmet Hakk’a hizmettir” düsturu ile çöplerin sokaklarda kaldığı, ciddi altyapı ve üst yapı sorunlarının yaşandığı belediyelerde hem bu sorunları giderdi hem de eski yönetimlerden kalan borçlarını ödedi. Şimdi önümüzde bir yerel seçim daha var. Bizde adaylarımızla bu yarışın içerisindeyiz. Milletimize gideceğiz ve destek isteyeceğiz. Samsun’da Milli Görüş belediyeciliğini iş başına getireceğiz. Borçsuz belediyeler dönemini yeniden başlatacağız’’ dedi.

AdminAdmin