SİYASET
Giriş Tarihi : 08-02-2024 19:03

Başkan Adayı Gür’den Büromuza Ziyaret

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, büromuzu ziyaret ederek Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve habercarsamba.net ile samsunokur.com İmtiyaz Sahibi Yaşar Karaman ve Genel Yayın Yönetmeni M.Emin Coşkundere ile sohbet etti.

Başkan Adayı Gür’den Büromuza Ziyaret

Çarşamba’ya hizmet etmenin her zaman isteği olduğunu dile getiren AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “Çarşamba’da doğup büyüdüm ve şu anda Samsun’da ticari faaliyetlerimi yürütüyorum. Çarşamba ile bağlarımı hiç koparmadım. Ayrıca Çarşamba’ya hizmet etmek her zaman istediğim bir şeydi. Bununla alakalı olarak da 31 Mart yerel seçimleri için aday adaylık başvurumu yaptım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimiz de bizleri aday gösterdi ve Çarşambamıza hizmet etme şansını verdi. 31 Mart akşamına kadar sahada olacağız ve inşallah 31 Mart akşamı Çarşamba Belediye Başkanı seçilmemizin ardından mazbatamızı alır almaz Çarşambamıza yakışacak projeleri hayata geçirmeye başlayacağız. Çarşambamıza en iyi şekilde hizmet etmek için gerekli donanıma sahibiz ve hemşehrilerimizin de teveccühü ile bunu hep birlikte başaracağımıza ben canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.

Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve habercarsamba.net ile samsunokur.com İmtiyaz Sahibi Yaşar Karaman ve Genel Yayın Yönetmeni M.Emin Coşkundere de AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür ve beraberindekilere ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Haber: Ahmet Naci KILAVUZ

AdminAdmin