SİYASET
Giriş Tarihi : 21-03-2024 23:12

Başkan Adayı Yüksel, Çorba Dağıttı

Cumhur İttifakı MHP Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel, Esatçiftliği Mahallesi’nde mahalle halkı ile iftarını açarken, iftar öncesinde çorba dağıttı.

Başkan Adayı Yüksel, Çorba Dağıttı

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel, Esatçiftliği Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Tek gayelerinin Salıpazarı’nın her yerine hizmet etmek olduğunu dile getiren Cumhur İttifakı MHP Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel, “Cumhur İttifakı olarak her zaman memleketimize hizmet etmek oldu. Bugüne kadar Cumhur İttifakı belediyeleri ülkemizde elinin değdiği her belediyede çağ atlattı. Bizden önce 3 dönem Salıpazarı Belediye Başkanı olarak görev yapan ve 31 Mart tarihine kadar da Belediye Başkanımız olan Sayın Halil Akgül’ün de ilçemiz için yaptığı çalışmaları hepiniz biliyorsunuz. Bizler de inşallah Halil başkanımızdan aldığımız bayrağı daha ileri taşımak için mücadele edeceğiz. Salıpazarı ilçemizin her mahallesine en iyi hizmeti götürmek için hep birlikte çalışacağız” şeklinde konuştu.

İftar programına Cumhur İttifakı MHP Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel’in yanı sıra Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, MHP Salıpazarı İlçe Başkanı Hakan Düzenli ve mahalleli katıldı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin