İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 19-02-2023 15:12

Başkan Doğan Elbistan’da

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, deprem bölgesi Elbistan’a giderek yapılan çalışmalarla alakalı olarak incelemelerde bulundu.

Başkan Doğan Elbistan’da

6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde etkili olarak pek çok vatandaşımızın yaralanmasına ve hayatına kaybetmesine neden olan depremlerin ardından Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine giderek Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile istişarelerde bulundu.

Yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Doğan, “Samsun Valimiz Sayın Zülkif Dağlı’nın koordinatör olduğu deprem bölgesi Elbitan’a gelerek yapılan çalışmaları ve arama-kurtarma faaliyetlerini yerinde inceleme fırsatı bulduk ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu ile de istişarelerde bulunduk. Depremin ilk gününden itibaren Samsun ve ilçeleri olarak koordineli bir şekilde deprem bölgesine yardımlarımızı gönderdik. Burada da depremzede insanlarımız le görüştüğümüzde Samsunumuzun ve Çarşambamızın insanlarının iyiliği ve yardımseverliğinden bahsedilmesi bizleri ayrıca gururlandırdı. Yaralarımızı inşallah hep birlikte saracağız” şeklinde konuştu.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin