İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 18-05-2023 20:28

Başkan Doğan'dan 19 Mayıs Mesajı

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Kurtuluş Mücadelemizin 104’üncü yılında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” dedi.

Başkan Doğan'dan 19 Mayıs Mesajı

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan yayımladığı mesajında, “19 Mayıs 1919, sadece bir tarih değildir. Vatanımız ve milletimiz için verilen mücadelenin ilk adımıdır. Milletçe ele ele bizi yok etmek isteyenlerin kahramanca karşısına çıktığımız gündür. O gün bugündür aziz milletimiz her türlü zorluğun karşısında kahramanca durmuş ve durmaya devam etmektedir. 104 yıl önce, tarihler 19 Mayıs 1919’u gösterdiğinde Samsun'umuzda yanan Milli Mücadele ateşi bugün de aynı kararlılıkla yanmaya devam etmektedir.  Ülkemizi daha da ileri taşıyacak, geleceğimizi şekillendirecek olan gençlerimizdir.  

19 Mayıs 1919; kahramanlıklarla dolu tarihimizin gençlerimize armağanıdır. Bugün Al Bayrağımız göklerde özgürce dalgalanıyorsa, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını özgürce kutluyor, Türkiye Yüzyılı'na güçlü Türkiye olarak giriyorsak, bu 19 Mayıs 1919 yılında başlayan inanç ve azmin göstergesidir. Bu azmi, bu kararlılık ve inancı geleceğe taşıyacak gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerine yer verdi

AdminAdmin