İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 07-10-2022 15:17

Başkan Doğan’dan Mevlid Kandili Mesajı

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Mevlid Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Doğan mesajında, “Mevlid Kandili’nin tüm İslam alemine barış, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Kandilimiz mübarek olsun” ifadelerine yer verdi.

Başkan Doğan’dan Mevlid Kandili Mesajı

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin kandilini tebrik etti.

Başkan Doğan mesajında: “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in dünyaya teşrif edişinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’ni, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Ellerin semaya, gönüllerin Mevla’ya açıldığı bu mübarek gecede, Rabbim dualarımızı kabul eylesin. Bu vesile ile başta Çarşambalı hemşehrilerimiz olmak üzere ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Kandilimiz mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin