İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 31-12-2022 15:31

Başkan Doğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan yayımladığı mesajda, “2023 yılının tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Doğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan mesajında; “2022 yılını geride bırakıyoruz. 2023 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Biz 2022 yılında da hemşehrilerimize daha iyi hizmetler götürmek, Çarşamba'mıza yeni yatırımlar kazandırmak gayesiyle var gücümüzle çalıştık. Hemşehrilerimizin mutlu ve huzurlu yaşayabilmesi için 2022’de istihdam, spor, eğitim, kültür ve sosyal belediyeciliğin her alanında çalışmalarımıza hız verdik. İnşallah yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşerilerimiz için yeni projeleri kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız. Her gün bir öncekinden daha çok çalışarak en iyisini yapma gayretiyle 2023 yılında da çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

2023 yılının sevdiklerimizle her zaman yan yana olduğumuz, sağlıklı, mutlu, huzurlu günler geçirdiğimiz, tüm dileklerimizin gerçekleştiği bir yıl olmasını dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle başta Çarşambalı hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm vatandaşlarımıza hayırlı bir yıl diliyorum” ifadelerini yer verdi.

AdminAdmin