İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 24-03-2023 15:51

Başkan Kılıç İlk İftarı Depremzede Aile İle Yaptı

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ramazan ayının ilk iftarını deprem bölgesinden gelerek Terme'ye yerleştirilen aile ile birlikte açtı.

Başkan Kılıç İlk İftarı Depremzede Aile İle Yaptı

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Terme'ye yerleştirilen depremzede aileleri yalnız bırakmıyor.

Başkan Kılıç, İlk iftarını Kahramanmaraşlı Şahin ailesi ile birlikte yaptı. Aile üyeleriyle tek tek sohbet eden Kılıç, daha sonra ramazanın ilk orucunu Şahin ailesiyle birlikte açtı.

YARALARI BİRLİKTE SARIYORUZ

Yaraların hep birlikte sarılacağına dikkat çeken Başkan Kılıç, "Ülkemiz tarihin en büyük afetlerinden biri ile yüzleşti, çok büyük yıkımlar oldu. Büyük acılar duyduk ama çok şükür bugün burada Ramazan’ın ilk gününde orucumuzu hep birlikte açıyoruz. Ramazan'ın ilk gününde iftarda buluşmanın mutluğunu yaşıyoruz. Yaralarımızı hep birlikte saracağız" dedi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Başkan Kılıç, "Bu yıl da Ramazan ayı boyunca ilçemiz genelinde evde yemek yapamayacak durumda olan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza engellilerimize iftarlarda sıcak yemek temin etmeye devam ediyoruz. Her zaman sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliğinin gereği olarak hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ettik ve devam edeceğiz" diye konuştu.

AdminAdmin